Edellinen

Makuilta: Helppo ja terveellinen arkiruoka

 
Helppo ja terveellinen arkiruoka -Makuillassa valmistetaan ruokaa käyttläen Mielen kodinkoneiden ominaisuuksia

Miele Makuilta: Helppo ja terveellinen arkiruoka

 

Hyvän arkiruoan ominaisuuksia ovat ainakin helppous, nopeus ja terveellisyys… ja tietysti myös se, että kerralla valmistuu ruoka isommallekin porukalle. Voiko arkiruoka olla tämän lisäksi vielä maukastakin?

Kyllä voi! Helppo ja terveellinen arkiruoka -Makuillassa opit hyödyntämään niitä Miele-kodinkoneiden ominaisuuksia, jotka helpottavat jokapäiväistä ruoanlaittoa ja pitävät raaka-aineet mahdollisimman maukkaina ja ravitsevina.

 

Tule viettämään hauska ja maukas Makuilta Mielelle – saat ammattilaisen vinkit niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon ja leivontaan kotikeittiössä! Samalla koet käytännössä Miele-kodinkoneiden laadun ja helppokäyttöisyyden.

Makuilloissa valmistetaan ja nautitaan yhdessä kolmen ruokalajin ateria laadukkailla Miele-kodinkoneita käyttäen. Tarjolla on myös ruoka- ja kokkausviinit. Illoissa hyödynnetään satokausituotteita ja otetaan huomioon lähiaikojen sesongit ja juhlapyhät. Toisinaan Makuilloissa kohtaavat tuoreimmat ruokamaailman trendit ja ruokaperinteemme kulmakivet, joskus taas vieraillaan muissa ruokakulttuureissa.

Makuilta sopii myös sinulle, joka noudatat erityisruokavaliota tai haluat oppia lisää tiettyyn erityisruokavalioon sopivan ruoan laittamisesta. Ilmoitathan meille toiveistasi hyvissä ajoin ennen Makuiltaa.

 

Miele Makuillat

Kesto: klo 17–20

Hinta 40 € / hlö, sis. kolmen ruokalajin ateria viineineen

 

Näet kaikki tulevat tapahtumat oheisesta tapahtumakalenterista. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ja ilmoittaudu mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Tarkistathan että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä center@miele.fi.

 

Hinta

40€/ henkilö