Makuilta: Kausimakuja höyryuunilla

 
Kausimakuja höyryuunilla -kurssilla perehdytään höyryuunien käytön saloihin.

Miele Makuilta: Kausimakuja höyryuunilla

Pidämme erityisen hyvän huolen hygieniasta ja käytämme maskeja. Makuilta järjestetään maksimissaan 10 henkilölle kerrallaan. 

Suositulla ja ajankohtaisella Kausimakuja höyryuunilla -kurssilla perehdytään höyryuunien käytön saloihin. Kurssin aikana opitaan, kuinka säilyttää ruokaa valmistaessa ainesten täydelliset aromit, vitamiinit ja rakenne hyödyntämällä höyryuunin ominaisuuksia. Höyryllä voidaan valmistaa lihan, kalan, kasvisten ja juuresten lisäksi myös esimerkiksi leivonnaisia!

Höyrykypsentämisen suosio on noussut räjähdysmäisesti viime vuosina. Syy on ilmeinen: höyryuunin ominaisuudet vastaavat vaativankin gourmet-kokin tarpeisiin, mutta se soveltuu loistavasti myös terveellisen ja nopean arkiruoan laittamiseen. Raaka-aineiden maku, väri ja rakenne säilyvät höyryllä kypsennettäessä erinomaisina ilman pelkoa siitä, että ravintoaineet menevät hukkaan tai ruoka kuivuu.

 

Tule viettämään hauska ja maukas Makuilta Mielelle – saat ammattilaisen vinkit niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon ja leivontaan kotikeittiössä! Samalla koet käytännössä Miele-kodinkoneiden laadun ja helppokäyttöisyyden.

Makuilloissa valmistetaan ja nautitaan yhdessä kolmen ruokalajin ateria laadukkailla Miele-kodinkoneita käyttäen. Tarjolla on myös ruoka- ja kokkausviinit. Illoissa hyödynnetään satokausituotteita ja otetaan huomioon lähiaikojen sesongit ja juhlapyhät. Toisinaan Makuilloissa kohtaavat tuoreimmat ruokamaailman trendit ja ruokaperinteemme kulmakivet, joskus taas vieraillaan muissa ruokakulttuureissa.

Makuilta sopii myös sinulle, joka noudatat erityisruokavaliota tai haluat oppia lisää tiettyyn erityisruokavalioon sopivan ruoan laittamisesta. Ilmoitathan meille toiveistasi hyvissä ajoin ennen Makuiltaa.

 

Miele Makuillat

Kesto: klo 17–20

Hinta 40 € / henkilö, sis. kolmen ruokalajin ateria viineineen.

 

Näet kaikki tulevat tapahtumat oheisesta tapahtumakalenterista. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ja ilmoittaudu mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Tarkistathan että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä center@miele.fi.

Hinta

40 €/henkilö