Edellinen

Makuilta: Täydelliset leivonnaiset

 
Täydelliset leivonnaiset -Makuillassa opit niksejä, joilla niin suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset nostetaan uudelle tasolle.

Miele Makuilta: Täydelliset leivonnaiset

 

Kuka voisi vastustaa tuoreiden sämpylöiden tuoksua? Niin jauhopeukaloille kuin poropeukaloillekin sopivassa Makuillassa otetaan Miele-kodinkoneista leivonnaisten kannalta tärkeimmät ominaisuudet irti.

Leivonnaisissa maun lisäksi tärkeää on koostumus: täydellinen leivonnainen on ainakin mehevä ja pehmeä, joskus myös pinnalta rapea. Täydelliset leivonnaiset -Makuillassa opit niksejä, joilla niin suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset nostetaan uudelle tasolle.

 

Tule viettämään hauska ja maukas Makuilta Mielelle – saat ammattilaisen vinkit niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon ja leivontaan kotikeittiössä! Samalla koet käytännössä Miele-kodinkoneiden laadun ja helppokäyttöisyyden.

Makuilloissa valmistetaan ja nautitaan yhdessä kolmen ruokalajin ateria laadukkailla Miele-kodinkoneita käyttäen. Tarjolla on myös ruoka- ja kokkausviinit. Illoissa hyödynnetään satokausituotteita ja otetaan huomioon lähiaikojen sesongit ja juhlapyhät. Toisinaan Makuilloissa kohtaavat tuoreimmat ruokamaailman trendit ja ruokaperinteemme kulmakivet, joskus taas vieraillaan muissa ruokakulttuureissa.

Makuilta sopii myös sinulle, joka noudatat erityisruokavaliota tai haluat oppia lisää tiettyyn erityisruokavalioon sopivan ruoan laittamisesta. Ilmoitathan meille toiveistasi hyvissä ajoin ennen Makuiltaa.

 

Miele Makuillat

Kesto: klo 17–20

Hinta 40 € / hlö, sis. kolmen ruokalajin ateria viineineen

 

Näet kaikki tulevat tapahtumat oheisesta tapahtumakalenterista. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ja ilmoittaudu mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Tarkistathan että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä center@miele.fi.

Hinta

40 €/henkilö