Makupäivä: Täydelliset leivonnaiset

 
Täydelliset leivonnaiset -Makupäivässä opit niksejä, joilla niin suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset nostetaan uudelle tasolle.

Miele Leivontapäivä: Täydelliset leivonnaiset

 

Kuka voisi vastustaa tuoreiden sämpylöiden tuoksua? Niin jauhopeukaloille kuin poropeukaloillekin sopivassa Mielen leivontapäivässä otetaan Miele-kodinkoneista leivonnaisten kannalta tärkeimmät ominaisuudet irti.

Leivonnaisissa maun lisäksi tärkeää on koostumus: täydellinen leivonnainen on ainakin mehevä ja pehmeä, joskus myös pinnalta rapea. 

Tule viettämään hauska ja maukas Makupäivä Mielelle – saat ammattilaisen vinkit niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon ja leivontaan kotikeittiössä! Samalla koet käytännössä Miele-kodinkoneiden laadun ja helppokäyttöisyyden.

Ilmoitathan meille ruokarajoitteista hyvissä ajoin ennen päivää.

 

Miele Leivontapäivä

Kesto: klo 13–16

Hinta 25 € / hlö

 

Näet kaikki tulevat tapahtumat oheisesta tapahtumakalenterista. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ja ilmoittaudu mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Tarkistathan että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä center@miele.fi.

Hinta

25 €/henkilö