Edellinen

Makuilta aasialaisin maustein

 
Miele Aasian herkut-illassa valmistamme maukkaan päivällisen aasialaisin maustein

Aasialaisen keittiön hurmaa

Sitruunaruohoa, inkivääriä, korianteria – herkullisia Aasian makuja!  Miele Makuilta Aasialaisin maustein-illassa kokki Jaakko Latvala opastaa, kuinka valmistat aasialaisen kattauksen hyödyntäen laadukkaita Mielen kodinkoneita. Mielen laajasta kodinkonevalikoimasta löytyy omat toimintonsa ja välineensä induktiowokkaukselle, Teppanyaki -grillilevyn hyödyntämiselle ja muille aasialaisille valmistustavoille.

Valmistamme yhdessä herkullisen aterian jälkiruokineen Mielen lämpölinjan laitteilla ja samalla Mielen oma ammattitaitoinen tuotespesialisti Arja Kokko perehdyttää laitteiden ominaisuuksiin ja vastaa tuotekysymyksiin. Tarjolla myös ruoka- ja kokkausviinit.

Tule viettämään hauska ja rento ilta Mielelle Vantaan Experience Centeriimme saaden samalla ammattilaisen vinkit kotikeittiöön ja koe Mielen laatu ja helppokäyttöisyys!

Tervetuloa mukaan Miele Aasian makuja -kurssille!

Miele Aasian makuja-kurssin hinta on 30 €/hlö.

Tilaisuus alkaa klo 17:00 ja päättyy viimeistään klo 20:00.

Näet kaikki tulevat tapahtumat oheisesta Tapahtumakalenterista. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ja ilmoittaudu mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Tarkistathan että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä center@miele.fi.

Hinta

30 €/henkilö