Vapautta kotona

Innovatiivinen Miele@home-järjestelmämme verkottaa älykkäät kodinkoneet ja mullistaa niiden ohjauksen. Kaikki käy nyt entistä joustavammin ja kätevämmin olitpa sitten kotona tai poissa kotoa.

Miele@home

Olitpa kotona tai poissa kotoa – haluat kodinkoneittesi toimivan luotettavasti. Laitteiden verkottaminen avaa uusia vaihtoehtoja, jotka antavat parempaa mukavuutta, elämänlaatua ja turvallisuutta jokapäiväiseen, dynaamiseen elämääsi. Toiminnallisuuksilla, jotka olemme kehittäneet talon sisällä, kuten mobiili hallinta ja uudet yhteysteknologiat, tarjoamme järjestelmää, joka antaa sinulle enemmän vapautta ja tukee sinua päivittäistä elämääsi haluamallasi tavalla ‒ tehokkaasti ja kestävästi: Miele@home.

Eikö älypuhelimesi ole käden ulottuvilla? Kysy Alexalta!

Nyt voit ohjata laitteitasi puheohjauksella ilman, että sinun tarvitsee pitää älypuhelinta kädessäsi: Amazon Alexan avulla voit helposti tarkistaa laitteidesi tilan tai pyytää tietoja, kuten neuvoja ruoanvalmistukseen tai pyykinpesuohjelman valintaan ja osaa laitteista voit jopa ohjata puheohjauksella. Kun käytät Alexaa, kätesi jäävät vapaaksi johonkin tärkeämpään ja voit elää vapaammin.

Mikä on Amazon Alexa?

Amazon Echo liittyy pilvipohjaiseen Alexa Voice Service -palveluun. Sillä voit toistaa musiikkia, soittaa puheluita, asettaa hälytyksiä ja ajastimia, katsella kalenteria, säätietoja, liikennetiedotteita tai urheilutuloksia, esittää kysymyksiä, hallita tehtäväluetteloita tai ostoslistoja, käyttää yhteensopivia älykkäitä kodinkoneita kuten Miele@home-laitteita, ja tehdä paljon muutakin. Sinun tarvitsee vain pyytää.

Alexa – Tilatiedot

Alexa tekee multitaskauksesta lastenleikkiä: Nyt voit viettää enemmän aikaa lastesi kanssa ja huolehtia kodinhoidosta siinä samalla. Ei kai jääkaapin ovi jäänyt auki? Kuinka kauan kasvisten vielä pitää olla höyryuunissa, jotta ne olisivat valmiita samaan aikaan kuin perunat? Alexa tietää. Voit helposti tiedustella verkotettujen kodinkoneidesi tilaa Alexalta puhumalla.

“Alexa, kysy Mieleltä, koska astianpesukone on valmis?”
“Alexa, kysy Mieleltä, jäikö jääkaapin ovi auki.”
“Alexa, kysy Mieleltä, kuinka kauan höyryuunilta vielä kestää?”

Alexa – Laitteiden ohjaus

Kädet täynnä, kun pitäisi käyttää liesituuletinta? Ei hätää! Alexalla voit sekä tarkistaa kodinkoneidesi senhetkisen toimintatilan että ohjata niitä. Kaikkia nykyisiä verkotettavia Miele-liesituulettimia voi käyttää puheohjauksella, sillä voit myös kytkeä Mielen verkotettujen jääkaappien SuperCool- tai pakastinten pakastustoiminnon päälle tai pois. Ja se on vasta alkua ...

“Alexa, pyydä Mieleä säätämään liesituuletin teholle kaksi.”
“Alexa, pyydä Mieleä kytkemään jääkaapin SuperCool-pikajäähdytys päälle.”

Alexa – Tietolähde

Kuinka käytän “Höyrysileytys”-toimintoa? Mitkä ovat tämän tai tuon kypsennystoiminnon edut? Ennen jouduit selaamaan lukuisia käyttöohjeita, nyt saat tarvitsemasi tiedot hetkessä Alexalta. Ja mikä parasta: Kaikki nämä tiedot ovat käytettävissäsi, vaikkeivät kodinkoneesi olisikaan verkotettuja.

“Alexa, kysy Mieleltä, kuinka kauan perunoilla vielä kestää!”
“Alexa, kysy Mieleltä, mitä kosteuspaisto tarkoittaa!”
“Alexa, kysy Mieleltä, kuinka höyrykypsennys-toimintoa käytetään!”

Miele@mobile-sovellus muuttaa älypuhelimesi tai tablettisi käteväksi kotiapulaiseksi.

Kaikki aina hallinnassa

Miele@mobile-sovelluksella voit aina varmistaa, että kotonasi on kaikki hyvin. Kuinka kauan pyykinpesuohjelma vielä kestää? Onko jääkaapin ovi varmasti kiinni? Milloin voin ottaa paistin ulos uunista? Älypuhelimesi kertoo sinulle kaiken tämän.

Lue lisää

Oletko paljon liikkeellä? Ei hätää, voit ohjata kodinkoneitasi etänä sovelluksella.

Olemme kehittäneet MobileControl*-sovelluksen, jotta saat kodinkoneisiisi yhteyden milloin vain. Käynnistä astianpesukone sovelluksella, niin astiasi ovat hohtavan puhtaita, kun tulet kotiin esimerkiksi pitkän työpäivän jälkeen. Tai jäähdytä jääkaappisi kytkemällä sen SuperCool-pikajäähdytystoiminto päälle, kun olet vasta kaupassa tekemässä viikonlopun ruokaostoksia.

* Ominaisuudet vaihtelevat malleittain

Haluatko elää lomamuistot uudelleen? Se on helppoa oikealla reseptillä.

Kuka tahansa osaa leipoa ja kokata – ainakin Miele@mobile-sovelluksen avulla. Haluatko valmistaa kulinaarisen yllätyksen? Tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin ja sinulla juuri oikea resepti ja ostoslista käden ulottuvilla. Sovellus tekee herkullisten ruokien valmistamisesta todella helppoa, vaikka kokkaisit vain satunnaisesti.

Tarvitsetko pesuainetta tai huuhtelukirkastetta? Osta kätevästi verkosta.

Arkiset asiat eivät saisi viedä elämässä liikaa aikaa. Miksi kuluttaa aikaa esimerkiksi sen pohtimiseen, onko kotona vielä tarpeeksi pesuainetta TwinDos-pyykinpesukoneeseen tai ovatko astianpesuainetabletit käymässä vähiin. Anna kodinkoneidesi ilmoittaa sinulle automaattisesti, kun varastoja pitää täydentää. Ja ShopConn@ctin* avulla voit tilata niitä verkosta, kätevästi älypuhelimella tai tabletilla.

* Vaihtelee malleittain ja maittain

Onko paras ystäväsi kylvyn tarpeessa? Älykkäiden pesuvinkkien ansiosta se ei ole mikään ongelma.

Jotkin asiat elämässä on parasta jättää ammattilaisille – kuten täydellinen pyykinhuolto. Interaktiivinen Miele-avustaja suosittelee pyykillesi sopivinta ohjelmaa. Olitpa sitten pesemässä lempipehmoleluasi, puuvillapaitaa tai silkkihuivia ja olivatpa pestävät tekstiilit sitten erittäin likaisia tai lähes puhtaita, Miele-avustajan avulla saavutat aina täydellisen pesutuloksen.

Älykoti on oikeasti älykäs vasta, kun liesituulettimesi osaa kommunikoida olohuoneesi valaistuksen kanssa.

Kaikki yhdellä silmäyksellä

Nauti tästä hetkestä – esimerkiksi omassa keittiössäsi hyvien ystävien seurassa. SuperVision-toiminnolla näet koneidesi tilan ilman, että sinun on otettava älypuhelintasi esiin – täysin huomaamatta keittiökoneesi näytöltä.

Kahvikeskus päälle, kaihtimet ylös: älykodissa Miele-kodinkoneet tietävät, miten päivä saadaan hyvin käyntiin.

SmartStart rakastaa aurinkoa

SmartStart*-toiminnolla kodinkoneesi käyttävät sähköä automaattisesti silloin, kun se on halvinta, joko omista aurinkopaneeleistasi tai sähköntoimittajaltasi. Se suojelee ympäristöä ja säästää rahaa.

* Ominaisuudet vaihtelevat malleittain

Edistykselliset kumppaniratkaisut helpottavat verkkovalmiuksisten Mielen kodinkoneiden integrointia älykotiisi. Niin pääset nauttimaan kokonaisvaltaisen kotiverkon tehokkuudesta ja mukavuudesta. WiFiConn@ctin ansiosta voit käyttää omaa olemassa olevaa WiFi-verkkoasi ja sinulle ennestään tuttua teknologiaa.

Sivun alkuun