Edellinen

Miele Makuilta Höyryuuni-ilta

 
Mielen höyryuunikurssilla valmistetaan ruokaa käyttläen Mielen kodinkoneiden ominaisuuksia

Vuoden hitti: Terveellistä ja maistuvaa ruokaa höyryttämällä

Suosittu ja ajankohtainen Miele Höyryuunikurssi uusin ja raikkain reseptein! Miele Makuilta Höyryuunikurssilla kokki Jaakko Latvalan johdolla perehdytään höyryuunien käytön saloihin ja opimme, kuinka säilyttää ruokaa valmistaessa ainesten täydelliset aromit, vitamiinit ja rakenne hyödyntämällä Mielen höyryuunien ominaisuuksia. Pääset esimerkiksi kokemaan kuinka maukkaan leivoksen voi valmistaa vain käyttämällä höyryä! Valmistamme yhdessä herkullisen aterian Mielen lämpölinjan laitteilla ja samalla ammattitaitoinen tuotespesialisti Arja Kokko perehdyttää laitteiden ominaisuuksiin. Tarjolla myös ruoka- ja kokkausviinit.

Tule viettämään hauska reilu parituntinen Mielelle ja saa ammattilaisen vinkit kotikeittiöön ja totea käytännössä laatu ja helppokäyttöisyys!

Tervetuloa mukaan Miele-kokkauskurssille!

Miele Höyryuunikurssin hinta on 30 €/hlö.

Tilaisuus alkaa klo 17:00 ja päättyy viimeistään klo 20:00.

Näet kaikki tulevat tapahtumat oheisesta Tapahtumakalenterista. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ja ilmoittaudu mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Tarkistathan että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et, ota yhteyttä center@miele.fi.​

Hinta

30€/ henkilö