Lappi Miele Makuilta

 

Tule viettämään ainutlaatuinen Miele Lappi Makuilta Ylläksen MasterChefin Sirly Ylläsjärven johdolla

Järjestämme marraskuussa ainutlaatuisia Miele Lappi Makuiltoja Ylläksen hotelliravintoloitsijan ja MasterChefistä sekä Kokkisodasta tutun Sirly Ylläsjärven johdolla.

Lappi Miele Makuillan aikana valmistetaan ja nautitaan yhdessä makuhermoja hellivä lappilainen kolmen ruokalajin ateria. Samalla tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla Miele kodinkoneita käytännössä ennen hankintapäätöstäsi tai saada vinkkejä jo hankkimasi Miele kodinkoneen käyttöön. Tarjolla on myös teemaan sopivat ruoka- ja kokkausviinit.

Makuilta sopii myös sinulle, joka noudatat erityisruokavaliota tai haluat oppia lisää tiettyyn erityisruokavalioon sopivan ruoan laittamisesta. Ilmoitathan meille toiveistasi hyvissä ajoin ennen Makuiltaa.

Sirly Ylläsjärvi omistaa Ylläksellä Aurora Estate hotellin, joka valittiin Euroopan parhaaksi uudeksi hotelliksi Boutique Hotel Awards -kilpailussa Lontoossa 2018. Ylläsjärvi oli mukana myös MasterChef Suomi-kilpailussa vuosina 2011 ja 2020, jälkimmäisenä vuotena hän sijoittui neljänneksi. Hän on tähdittänyt myös tänä vuonna Kokkisota ohjelmaan.

Miele Lappi Makuilta

Paikka: Miele Experience Center, Porttikaari 6 Vantaa

Kesto: klo 17–20

Hinta 50 € / hlö, sis. kolmen ruokalajin ateria viineineen

Näet kaikki tulevat tapahtumat oheisesta tapahtumakalenterista. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ja ilmoittaudu mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Tarkistathan että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä center@miele.fi.

Paikkakunnat Näyttelytilat
Hinta