Makuilta: Italialainen keittiö

 
Italialainen keittiö -Makuillassa opit italialaisten klassikkoruokien saloja sekä oikoreittejä niissä onnistumiseen

 

Miele Makuilta: Italialainen keittiö

 

Italia on yksi maailman tunnetuimmista ja rakastetuimmista ruokakulttuureista pizzoineen, pastoineen, risottoineen ja tiramisuineen. Perinteisimmillään italialaisessa keittiössä on kyse yksinkertaisesta, laadukkaista raaka-aineista valmistetusta kotiruoasta, joka on pakattu täyteen makua.

Italialainen keittiö -Makuillassa tehdään italialaisten klassikkoruokia- ja jälkiruokia ja leivotaan Miele-uunilla suolaista ja makeaa.  Paljastamme muun muassa täyteläisen risoton salaisuuden!

 

Tule viettämään hauska ja maukas Makuilta Mielelle – saat ammattilaisen vinkit niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon ja leivontaan kotikeittiössä! Samalla koet käytännössä Miele-kodinkoneiden laadun ja helppokäyttöisyyden.

Makuilloissa valmistetaan ja nautitaan yhdessä kolmen ruokalajin ateria laadukkailla Miele-kodinkoneita käyttäen. Tarjolla on myös ruoka- ja kokkausviinit. Illoissa hyödynnetään satokausituotteita ja otetaan huomioon lähiaikojen sesongit ja juhlapyhät. Toisinaan Makuilloissa kohtaavat tuoreimmat ruokamaailman trendit ja ruokaperinteemme kulmakivet, joskus taas vieraillaan muissa ruokakulttuureissa.

Makuilta sopii myös sinulle, joka noudatat erityisruokavaliota tai haluat oppia lisää tiettyyn erityisruokavalioon sopivan ruoan laittamisesta. Ilmoitathan meille toiveistasi hyvissä ajoin ennen Makuiltaa.

 

Miele Makuillat

Kesto: klo 17–20

Hinta 40 € / hlö, sis. kolmen ruokalajin ateria viineineen

 

Näet kaikki tulevat tapahtumat oheisesta tapahtumakalenterista. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ja ilmoittaudu mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Tarkistathan että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä center@miele.fi.

Hinta