Miele testivoittajat Kuluttaja-lehden testissä

Testivoittajat

Kuluttaja-lehti testasi uusimmassa numerossaan (06/2017) pyykinpesukoneita ja astianpesukoneita. Miele saavutti testivoiton pyykinpesukonetestissä W1Classic-sarjan koneella (WDB 020) ja integroitavien astianpesukoneiden testissä Miele otti ykköspaikan kahdella G 6000-sarjan koneella (G 6060 SCVi ja G 6065 SCVi XXL).

Testivoittajat

W1 Classic -sarjan WDB 020 pyykinpesukone testivoitto

Miele WDB 020 pyykinpesukone

Mielen W1 Classic -sarjan edestä täytettävä pyykinpesukone saavutti testivoiton Kuluttaja-lehden testissä 6/2017. WDB 020 pyykinpesukoneessa on Mielen patentoima, hellävarainen kennopesurumpu 1-7 kilolle pyykkiä ja se on testattu kestämään 20 vuotta vastaava kotitalouskäyttö. Kuluttaja-lehden testissä Miele WDB 020 pyykinpesukoneen todettiin pesevän ja linkoavan erittäin hyvin. Lisäksi se käyttää vähän sähköä ja vettä sekä siinä on nopeat ohjelmat.

WDB020 Eco
Miele astianpesukone testivoitto

Miele G 6060 SCVi ja G 6065 SCVi XXL astianpesukone

Mielen täysintegroitavat astianpesukoneet, joissa patentoitu 3D-aterintaso ja energiatehokkuusluokka A+++ maksimoivat käyttömukavuuden. Kuluttaja-lehden testissä 6/2017 Miele saavutti kategoriassa kalustepeitteiset mallit kaksoisvoiton – malleilla G 6060 SCVi Jubilee A+++ sekä G 6065 SCVi XXL Jubilee A+++. Mielen mallit olivat kärkiluokkaa pesu- ja kuivaustuloksen osalta sekä käyttömukavuudessa, äänitasossa ja sähkönkulutuksessa.

G 6060 SCViG 6065 SCVi XXL

Miele W1 ja T1 Classic -sarja

Mielen uudet W1- ja T1 Classic pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Miele W1 Classic -pyykinpesukoneet ovat tyylikkäitä, mukavia käyttää, nopeita ja monipuolisia sekä edelleenkin hintatasoltaan edullisia. W1 Classic-pyykinpesukoneiden kanssa sopii täydellisesti yhteen Mielen T1 Classic -lämpöpumppukuivausrummut, joissa on yhtenevä pesu- ja kuivausohjelma sekä ulkonäkö.

W1 Classic -pyykinpesukoneissa on hiiliharjaton ProfiEco-moottori, joka on tehokas ja kestävä. Nyt myös näissä edullisemman hintaluokan malleissa on ainutlaatuinen Miele CapDosing eli kapseliannostus-toiminto, jolla voi pestä erityistä hoitoa ja käsittelyä vaativat tekstiilit - kuten vettä hylkivät ulkoiluvaatteet ja villavaatteet MieleCaps pesu- ja huuhtelukapseleilla. T1 Classic -kuivausrummuissa on mahdollisuus käyttää FragranceDos-tuoksupatruunoita, jotka tuova raikkaan tuoksun pyykkiin.
 

Tyylikäs ulkonäkö modernia ohjauspaneelia myöten

Classic-sarjan pyykinpesukone ja kuivausrumpu ovat muotoiluiltaan selkeitä ja tyylikkäitä. Näitä ominaisuuksia korostaa Mielen kehittämä DirectSensor-käyttöliittymä ohjauspaneelissa. Kaikki pesu- ja kuivausohjelmat sekä Päälle/Pois päältä -toiminnot valitaan kierrettävällä valintakytkimellä ja hipaisuohjauksella. Mallikohtaisesti Classic W1 -pesukoneet ja T1 -kuivausrummut ovat kapasiteetiltaan joko 7 kg tai 8 kg.

Classic-mallien vakio-ominaisuuksiin kuuluu myös ajastettu käynnistys ja jäljellä olevan pesuajan näyttö. Luonnollisesti Classic-mallit – kuten kaikki Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut – on testattu kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttö. Energiatehokkuusluokitus on avainkriteeri pyykinpesukoneen tai kuivausrummun ostopäätöstä tehtäessä. Miele tarjoaa parhaan A+++ -energialuokituksen nyt myös aikaisempaa edullisemmassa hintaluokassa.

Mielen T1 kuivausrummuissa on tehokas ja helposti puhdistettava suodatinjärjestelmä sekä huoltovapaa EcoDry- tegnologiaa hyödyntävä lämmönvaihdin. Suodatinjärjestelmä varmistaa, että nukka ei pääse lämmönvaihtimeen, lyhentäen näin koneen kuivausaikaa ja samalla säästäen energiaa. Mielen lämpöpumppukuivausrummut toimivat aina taloudellisesti EcoDry-tekniikan ansiosta – laitteen koko käyttöiän ajan.

Katso kaikki W1 ja T1 Classic-tuotteet

Miele-pesuaineet pyykinhoitoon

Mielen pyykinpesuaineilla saavutat täydelliset pesutulokset

Miele-pesukoneen valitessasi saat erinomaisen laadun ja tehon. Jatkuvasti optimaalisiin pesutuloksiin tarvitaan kuitenkin myös oikeat pesuaineet. Mielen kehittämillä pyykinpesuaineilla saavutat täydelliset pesutulokset joka kerta. Saumaton vuorovaikutus pesuaineen ja pyykinpesukoneen välillä: Yksinkertaisesti täydellinen pyykinhoito. Modernit ja tehokkaat ainesosat varmistavat optimaalisen pesutuloksen. Tehokas koostumus varmistaa täydellisen tahranpoiston kaikilla lämpötila-alueilla.

Tutustu Miele-pyykinpesuaineisiin