Edellinen

Makuilta: Pääsiäisen makuja

 
Miele Makuilta Pääsiäisen makuja

Miele Makuilta: Pääsiäisen makuja

Mitä kuuluu pääsiäisen ruokapöytään? Ehkä maistuvaa karitsaa risotton kera tai juuri sesonkinsa aloittavaa parsaa ja hollandaise-kastiketta? Tule mukaan kokkaamaan kanssamme maistuva pääsiäismenu alkuruoasta jälkiruokaan.

Tule viettämään hauska ja maukas Makuilta Mielelle – saat ammattilaisen vinkit niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon ja leivontaan kotikeittiössä! Samalla koet käytännössä Miele-kodinkoneiden laadun ja helppokäyttöisyyden.

Makuilloissa valmistetaan ja nautitaan yhdessä kolmen ruokalajin ateria laadukkailla Miele-kodinkoneita käyttäen. Tarjolla on myös ruoka- ja kokkausviinit. Illoissa hyödynnetään satokausituotteita ja otetaan huomioon lähiaikojen sesongit ja juhlapyhät. Toisinaan Makuilloissa kohtaavat tuoreimmat ruokamaailman trendit ja ruokaperinteemme kulmakivet, joskus taas vieraillaan muissa ruokakulttuureissa.

Makuilta sopii myös sinulle, joka noudatat erityisruokavaliota tai haluat oppia lisää tiettyyn erityisruokavalioon sopivan ruoan laittamisesta. Ilmoitathan meille toiveistasi hyvissä ajoin ennen Makuiltaa.

 

Miele Makuillat

Kesto: klo 17–20

Hinta 40 € / hlö, sis. kolmen ruokalajin ateria viineineen

 

Näet kaikki tulevat tapahtumat oheisesta tapahtumakalenterista. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ja ilmoittaudu mukaan! Maksettuasi osallistumismaksun, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Tarkistathan että olet saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä center@miele.fi.

Hinta