100 päivän tyytyväisyystakuu

Koe pyykinhoidon ylivertaisuus Mielellä

Liity Miele Clubiin, rekisteröi laitteesi ja lunasta 100 päivän tyytyväisyystakuu Mielen W1 Classic -sarjan pyykinpesukoneille sekä T1 Classic -sarjan kuivausrummuille. Samalla pääset nauttimaan Miele Clubin tarjoamista ensiluokkaisista eduista.

Kirjaudu Miele Clubiin

Mielen 100 päivän tyytyväisyystakuu

Mielen 100 päivän tyytyväisyystakuu

Liity Miele Clubiin ja pääset nauttimaan ainutlaatuisista eduista ja hyödyistä maksutta. Myönnämme kaikille Miele Clubilaisille 100 päivän tyytyväisyystakuun Miele W1 Classic -sarjan pyykinpesukoneille ja T1 Classic -sarjan kuivausrummuille, jotka on hankittu Suomesta kampanja-aikana 15.10.2017-31.3.2018.

Rekisteröimällä kampanjaan kuuluvan kodinkoneesi Miele Clubiin kahden viikon kuluessa ostopäivästä, saat 100 päivän palautusoikeuden.

Koe Mielen laatu ja luotettavuus omakohtaisesti. Mikäli et ole täysin tyytyväinen hankkimaasi tuotteeseen, saat rahasi takaisin. Tarkemmat ehdot ja palautuslomakkeen löydät Kampanjaehdot-välilehdeltä.

Tyytyväisyystakuu astianpesukoneilleKirjaudu Miele Clubiin

W1 Classic ja T1 Classic -sarja

Miele W1-sarjan pyykinpesukoneet

Miele W1 Classic -pyykinpesukoneet ovat tyylikkäitä, mukavia käyttää, nopeita ja monipuolisia sekä edelleenkin hintatasoltaan edullisia. W1 Classic-pyykinpesukoneiden kanssa sopii täydellisesti yhteen myöskin uudistuneet Mielen T1 Classic -lämpöpumppukuivausrummut, joissa on yhtenevä pesu- ja kuivausohjelma sekä ulkonäkö.

Uusissa W1 Classic -pyykinpesukoneissa on hiiliharjaton ProfiEco-moottori, joka on tehokas ja kestävä. Nyt myös näissä edullisemman hintaluokan malleissa on ainutlaatuinen Miele CapDosing eli kapseliannostus-toiminto, jolla voi pestä erityistä hoitoa ja käsittelyä vaativat tekstiilit - kuten vettä hylkivät ulkoiluvaatteet ja villavaatteet MieleCaps pesu- ja huuhtelukapseleilla. 

Classic-sarjan pyykinpesukone ja kuivausrumpu ovat muotoiluiltaan selkeitä ja tyylikkäitä. Näitä ominaisuuksia korostaa Mielen kehittämä DirectSensor-käyttöliittymä ohjauspaneelissa. Kaikki pesu- ja kuivausohjelmat sekä Päälle/Pois päältä -toiminnot valitaan kierrettävällä valintakytkimellä ja hipaisuohjauksella. Mallikohtaisesti Classic W1 -pesukoneet ja T1 -kuivausrummut ovat kapasiteetiltaan joko 7 kg tai 8 kg.

Classic-mallien vakio-ominaisuuksiin kuuluu myös ajastettu käynnistys ja jäljellä olevan pesuajan näyttö. Luonnollisesti Classic-mallit – kuten kaikki Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut – on testattu kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttö. Energiatehokkuusluokitus on avainkriteeri pyykinpesukoneen tai kuivausrummun ostopäätöstä tehtäessä. Miele tarjoaa parhaan A+++ -energialuokituksen nyt myös aikaisempaa edullisemmassa hintaluokassa.

Tutustu Mielen Classic-sarjan malleihin

Miele T1-sarjan kuivausrummut

Mielen T1 Classic-sarjan kuivausrummuissa on tehokas ja helposti puhdistettava suodatinjärjestelmä sekä huoltovapaa EcoDry- tegnologiaa hyödyntävä lämmönvaihdin. Suodatinjärjestelmä varmistaa, että nukka ei pääse lämmönvaihtimeen, lyhentäen näin koneen kuivausaikaa ja samalla säästäen energiaa. Mielen lämpöpumppukuivausrummut toimivat aina taloudellisesti EcoDry-tekniikan ansiosta – laitteen koko käyttöiän ajan.  T1 Classic -kuivausrummuissa on mahdollisuus käyttää FragranceDos-tuoksupatruunoita, jotka tuova raikkaan tuoksun pyykkiin.

 Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut on testattu kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttö. 

Tutustu Mielen Classic-sarjan malleihin

Kampanjaehdot

Miele pyykinhoitolaitteiden 100 päivän tyytyväisyystakuun ehdot

Miele Oy myöntää teille alla olevin ehdoin 100 päivän tyytyväisyystakuun. Kampanja-aika 15.10.2017- 31.3.2018. 100 päivän tyytyväisyystakuu koskee vain kampanja-aikana Suomesta ostettuja Miele W1 Classic-sarjan pyykinpesukoneita* ja T1 Classic-sarjan kuivausrumpuja**. Mikäli ette ole tyytyväinen hankkimaanne tuotteeseen, teidän tulee palauttaa laite viimeistään 100 päivän kuluttua kuittiin merkitystä ostopäivästä.

Jotta 100 päivän tyytyväisyystakuu tulee voimaan, teidän tulee liittyä Miele Clubiin ja rekisteröidä Miele-kodinkoneenne viimeistään 14 vuorokauden kuluessa ostopäivästä. Liittymällä Miele Clubiin ja rekisteröimällä vähintään yhden kodinkoneen olette oikeutettu Miele Club -etuihin, joista voit lukea lisää tästä.

Myöntämämme 100 päivän tyytyväisyystakuu koskee vain loppukuluttajia, ei jälleenmyyjiä ja/ tai ammattikäyttöä. Tyytyväisyystakuun alainen tuote on oltava maksettu kokonaan ja hankinta on tapahtunut Suomessa.

100 päivän tyytyväisyystakuuta ei voida yhdistää muihin Mielen tuotteisiin. Teidän tulee säilyttää alkuperäinen ostokuitti sekä pakkaus, jossa tuote on teille toimitettu.

Mikäli haluatte palauttaa tuotteen, teidän tulee täyttää alla oleva palautuslomake.

Mikäli haluatte toimittaa dokumentit postitse, lähettäkää allaminitut tiedot:

Nimi
Osoite
Puh
Sähköpostiosoite
Tilinumero IBAN-muodossa
BIC-koodi
Laitteen sarjanumero

Syy palautukselle (valinnainen):
___________________________________________________________________________
 

osoitteeseen Miele Oy, Porttikaari 6, 01200 VANTAA viitteellä ”100 päivän tyytyväisyystakuu”

Tietojen toimituksen yhteydessä teidän tulee liittää mukaan ostokuitista kopio.

Tämän jälkeen otamme teihin yhteyttä sopiaksemme palautukseen liittyvistä yksityiskohdista. Schenker noutaa tuotteenne. Edellytämme palautettavan tuotteen olevan täysin toimiva ja puhdas sekä pakattu joko alkuperäiseen pakkaukseen tai muuten huolellisesti, jotta tuote ei vaurioidu kuljetuksen aikana.

100 päivän tyytyväisyystakuu ei sisällä palautuksesta aiheutuneita toimituskuluja. Veloitamme tuotteen palautuksesta toimituskuluja 60 €/tuote, joka vähennetään ostokuitissa olevasta ostohinnasta rahojen palautuksen yhteydessä.

Kun olemme vastaanottaneet palauttamanne tuotteen, maksamme rahat takaisin ilmoittamaanne pankkitilille (vähennettynä tuotteen palautuskulut) viimeistään 8 viikon kuluessa.

Mikäli laite on avaamattomassa pakkauksessa ja haluatte palauttaa sen, pyydämme olemaan yhteydessä ostopaikkaan. 100 päivän tyytyväisyystakuu ei rajoita normaalia tuotetakuuta eikä oikeuksianne kuluttajana.

Mikäli teillä on kysyttävää 100 päivän tyytyväisyystakuusta, pyydämme ottamaan yhteyttä numeroon (09) 875 970 (arkisin klo 8- 17) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@miele.fi

Tarjoamamme 100 päivän tyytyväisyystakuun lisäksi teillä on aina kuluttajasuojalainmukaiset oikeudet eikä tämä tyytyväisyystakuu mitenkään rajoita niitä.

*) WDB 020 Classic
WDB 030 Classic
WDB 036 HomeCare Classic
WDB 037 ActiveLiving Classic
WDD 030 Classic

**) TDB 120 WP Classic
TDB 220 WP Classic Active
TDB 130 WP Classic
TDB 230 WP Classic Active
TDD 130 WP Classic
TDD 230 WP Classic ActiveFamily

 

Ota yhteyttä Mieleen

Palautuslomake 

Tilinumero IBAN-muodossa*

BIC-koodi*

Laitteen sarjanumero*

Syy palautukselle (valinnainen)

Nimi*

Osoite*

Postinumero ja paikkakunta*

Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite*

Lataa kuva ostokuitistasi.*

max: 100 MB

* pakollinen tieto