100 päivän tyytyväisyystakuu

100 päivän tyytyväisyystakuu

Koe pyykinhoidon ylivertaisuus Mielellä

Liity Miele Clubiin, rekisteröi laitteesi ja lunasta 100 päivän tyytyväisyystakuu Mielen W1 Classic -sarjan pyykinpesukoneille sekä T1 Classic -sarjan kuivausrummuille. Samalla pääset nauttimaan Miele Clubin tarjoamista ensiluokkaisista eduista.

Kirjaudu Miele Clubiin

Mielen 100 päivän tyytyväisyystakuu

Mielen 100 päivän tyytyväisyystakuu

Liity Miele Clubiin ja pääset nauttimaan ainutlaatuisista eduista ja hyödyistä maksutta. Myönnämme kaikille Miele Clubilaisille 100 päivän tyytyväisyystakuun Miele W1 TwinDos® -pesukoneille, jotka on hankittu Suomesta kampanja-aikana 11.3.-30.4.2019.

Rekisteröimällä kampanjaan kuuluvan kodinkoneesi Miele Clubiin kahden viikon kuluessa ostopäivästä, saat 100 päivän palautusoikeuden.

Koe Mielen laatu ja luotettavuus omakohtaisesti. Mikäli et ole täysin tyytyväinen hankkimaasi tuotteeseen, saat rahasi takaisin. Tarkemmat ehdot ja palautuslomakkeen löydät Kampanjaehdot-välilehdeltä.

Kirjaudu Miele Clubiin

Kampanjaehdot

Miele pyykinhoitolaitteiden 100 päivän tyytyväisyystakuun ehdot

Miele Oy myöntää Teille alla olevin ehdoin 100 päivän tyytyväisyystakuun. Kampanja-aika 11.3.-30.4.2019. 100 päivän tyytyväisyystakuu koskee vain kampanja-aikana Suomesta ostettuja Miele W1 TwinDos® -pyykinpesukoneita. Mikäli ette ole tyytyväinen hankkimaanne tuotteeseen, Teidän tulee palauttaa laite viimeistään 100 päivän kuluttua kuittiin merkitystä ostopäivästä.

Jotta 100 päivän tyytyväisyystakuu tulee voimaan, Teidän tulee liittyä Miele Clubiin ja rekisteröidä Miele-kodinkoneenne viimeistään 14 vuorokauden kuluessa ostopäivästä. Liittymällä Miele Clubiin ja rekisteröimällä vähintään yhden kodinkoneen olette oikeutettu Miele Club -etuihin, joista voit lukea lisää tästä.

Myöntämämme 100 päivän tyytyväisyystakuu koskee vain loppukuluttajia, ei jälleenmyyjiä ja/ tai ammattikäyttöä. Tyytyväisyystakuun alainen tuote on oltava maksettu kokonaan ja hankinta on tapahtunut Suomessa.

100 päivän tyytyväisyystakuuta ei voida yhdistää muihin Mielen tuotteisiin. Teidän tulee säilyttää alkuperäinen ostokuitti sekä pakkaus, jossa tuote on Teille toimitettu.

Mikäli haluatte palauttaa tuotteen, Teidän tulee lähettää alla olevat tiedot meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@miele.fi otsikolla ”100 päivän tyytyväisyystakuu”:

Nimi
Osoite
Puh
Sähköpostiosoite
Tilinumero IBAN-muodossa
BIC-koodi
Laitteen sarjanumero

Syy palautukselle (valinnainen):

 

Tietojen toimituksen yhteydessä Teidän tulee liittää mukaan ostokuitista kopio.

Tämän jälkeen otamme Teihin yhteyttä sopiaksemme palautukseen liittyvistä yksityiskohdista. Schenker noutaa tuotteenne. Edellytämme palautettavan tuotteen olevan täysin toimiva ja puhdas sekä pakattu joko alkuperäiseen pakkaukseen tai muuten huolellisesti, jotta tuote ei vaurioidu kuljetuksen aikana.

100 päivän tyytyväisyystakuu ei sisällä palautuksesta aiheutuneita toimituskuluja. Veloitamme tuotteen palautuksesta toimituskuluja 60 €/tuote, joka vähennetään ostokuitissa olevasta ostohinnasta rahojen palautuksen yhteydessä.

Kun olemme vastaanottaneet palauttamanne tuotteen, maksamme rahat takaisin ilmoittamaanne pankkitilille (vähennettynä tuotteen palautuskulut) viimeistään 8 viikon kuluessa.

Mikäli laite on avaamattomassa pakkauksessa ja haluatte palauttaa sen, pyydämme olemaan yhteydessä ostopaikkaan. 100 päivän tyytyväisyystakuu ei rajoita normaalia tuotetakuuta eikä oikeuksianne kuluttajana.

Mikäli teillä on kysyttävää 100 päivän tyytyväisyystakuusta, pyydämme ottamaan yhteyttä numeroon (09) 875 970 (arkisin klo 8- 17) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@miele.fi

Tarjoamamme 100 päivän tyytyväisyystakuun lisäksi teillä on aina kuluttajasuojalainmukaiset oikeudet eikä tämä tyytyväisyystakuu mitenkään rajoita niitä.

 

Ota yhteyttä Mieleen

Palautuslomake 

Tilinumero IBAN-muodossa*

BIC-koodi*

Laitteen sarjanumero*

Syy palautukselle (valinnainen)

Nimi*

Osoite*

Postinumero ja paikkakunta*

Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite*

Lataa kuva ostokuitistasi.*

max: 100 MB

* pakollinen tieto