LAATUA, AIKAANSA EDELLÄ

JO YLI 120 VUODEN AJAN OLEMME VALMISTANEET PITKÄIKÄISIÄ LAITTEITA.

Paraskaan suorituskyky ei merkitse mitään ilman pitkäkestoista luotettavuutta. Siksi yhdistämme innovaatiot mestarilliseen käsityötaitoon. Omistautumisemme pieniinkin yksityiskohtiin varmistaa, että laitteemme toimivat luotettavasti pitkään.

VUODESTA 1899 LÄHTIEN PARASKAAN EI OLE RIITTÄNYT MEILLE.

Meille jokainen uusi innovaatio on muutakin kuin syy juhlaan. Se on samalla haaste luoda jotain vieläkin parempaa. Sen vuoksi valmistamme omat osamme ja valamme oman teräksemme. Me jopa valmistamme koneet, jotka tekevät laitteemme. Pyrkimys täydellisyyteen on meidän perimässämme. Lyhyesti sanottuna: Immer besser

Suorituskyky

10 000 TESTITUNTIA -
TODISTE TODELLISESTA SUORITUSKYVYSTÄ

Siinä missä muut ovat tyytyväisiä muutaman testauskierroksen jälkeen, me jatkamme huomattavasti pidempään. Monia autojen moottoreita testataan 3 000 tunnin ajan - me testaamme laitteidemme suorituskykyä jopa 10 000 tuntia. Tuotekehitystyöstämme 30 % käytetään testausvaiheeseen. Näin varmistamme erinomaiset tulokset - vuodesta toiseen.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ ON TODELLISTA VASTUULLISUUTTA

Mieti, jos käyttäisit vuosien aikana useamman laitteen sijasta vain yhtä. Sellaista, jonka suorituskyky vakuuttaa vielä vuosienkin kuluttua säästämällä vettä, energiaa ja pesuainetta. Kuluttamalla vähemmän sinä teet hyvää.