Ruoanlaittotapahtumat

Miele haluaa tarjota muutakin kuin kodinkonenäyttelyn. Haluamme tarjota Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla tuotteitamme käytännössä ennen hankintapäätöstäsi tai antaa vinkkejä jo hankkimasi tuotteen käyttöön. Tule testaamaan käytössä mm. Mielen laadukkaat uunit ja keittotasot

VARAA KEVÄÄLLE OMA MAKUILTASI TAPAHTUMAKALENTERISTAMME! 

Mielen ruoanlaittotapahtumat löydät oheisesta tapahtumakalenterista. Kalenterin kautta voit ilmoittautua mukaan.  

Mielen kokkikurssien isäntänä toimii kokki Jaakko Latvala, jonka johdolla Mielen aktiivikeittiössä loihditaan herkullinen illlallinen käyttäen monipuolisesti Mielen lämpölinjan tuotteita. Jaakon aisaparina toimii pitkän linjan mieleläinen Arja Kokko. Arja osaa vastata kiperiinkin kysymyksiin Miele-tuotteista. Tule viettämään hauska parituntinen Mielelle ja saa ammattilaisen vinkit kotikeittiöön ja totea käytännössä laatu ja helppokäyttöisyys!

Tässä muutama palaute asiakkailtamme:

"Kokonaisarvosana illalle 10+!"

"10+ pistettä illan onnistumisesta, hyvistä resepteistä, höyryuunista, wokkipannusta mm., herkullinen ja mukava ilta! Kiitos! "

"Miele Makuilta ylitti odotukseni. Verrattuna aikaisempiin kokemuksiini ruokakursseista tämä oli paljon enemmän:arjen luksusta."

"Ainoa miinus - aika kuluu liian nopeasti :)"

"Tuli taas opittua uusia tapoja tehdä maittavia ruokia asiantuntijoiden avustuksella. Tällä kertaa paistoimme pihvin ja nautimme jälkiruokana creme brulee annoksen. Kiitokset Arjalle ja Jaakolle "

"Tapaaminen täytti täysin odotuksemme. Saimme toivomamme tiedon keittiöuutuuksista ja haluamanne oman kokemuksen laitteiden käytöstä. Mukavassa ilmapiirissä ja hyvässä ohjauksessa aterian valmistaminen oli mieleenpainuva nautinto. Tulemme suosittelemaan tapahtumaa, joka ansaitsi täydet pisteet."

"Tunnelma oli rento, ei lainkaan koulumainen. Vetäjät olivat mukavia, juteltiin muutakin kuin pihvinpaistoa."

"Reseptiikka oli kunnossa ja pääsin käyttämään eri uuneja kuten toiveenani olikin kun ilmoittauduin. Kurssin vetäjät olivat motivoivia ammattilaisia. Työpisteet oli järjestetty etukäteen järkevästi, jotta toteutus saattoi alkaa heti tehokkaasti. KIITOS tulen varmasti alkuvuonna uudestaan."

Miele Makuillassa valmistetaan sesongin kalaruokia erilaisin tavoin

Miele Makuilta kalaherkuin

UUTUUS KEVÄÄLLÄ 2017

Kokki Jaakko Latvalan opastuksella valmistamme maittavan kala-aterian sesongin kaloista jälkiruokineen hyödyntäen Mielen lämpölinjan laitteita, etenkin höyryuunia.

Lisätietoja
Miele Makuillassa valmistamme maukkaita kasvisruokia erilaisin reseptein

Miele Kasvisruokien ilta

UUTUUS KEVÄÄLLÄ 2017

Illan vetäjä kokki Jaakko Latvala johdattaa illan osallistujat herkullisen kasvisruoan äärelle ja pääset kokeilemaan poikkeuksellisiakin reseptejä. Mielen laadukkaat laitteet tarjoavat uusia mahdollisuuksia kasvisruokien valmistukseen.

Lisätietoja

Miele Lihaherkut

UUTUUS KEVÄÄLLÄ 2017!

Miele Pihvikoulussa opiskellaan punaisen lihan saloja. Valmistamme herkullisen pihvi-päivällisen Mielen lämpölinjan laitteilla, opimme kuinka valmistetaan eri kypsyysasteet ja kuulemme yleistietoa pihvilihoista. Tervetuloa mukaan lyhyemmälle Miele-kokkauskurssille!

Lisätietoja
Miele Makuilta Höyryuunikurssi

Miele Makuilta Höyryuuni-ilta

Miele Makuilta Höyryuunikurssilla kokki Jaakko Latvalan johdolla perehdytään höyryuunien käytön saloihin ja opimme, kuinka säilyttää ruokaa valmistaessa ainesten täydelliset aromit, vitamiinit ja rakenne hyödyntämällä Mielen höyryuunien ominaisuuksia.

Lisätietoja
Miele Aasian makuja-illassa teemme herkkuja uusin maustein

Makuilta aasialaisin maustein

Miele Makuilta Aasialaisin maustein-illassa kokki Jaakko Latvala opastaa, kuinka valmistat aasialaisen kattauksen hyödyntäen laadukkaita Mielen kodinkoneita.

Lisätietoja