Ruoanlaittotapahtumat

Miele haluaa tarjota muutakin kuin kodinkonenäyttelyn. Haluamme tarjota Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla tuotteitamme käytännössä ennen hankintapäätöstäsi tai antaa vinkkejä jo hankkimasi tuotteen käyttöön. Tule testaamaan käytössä mm. Mielen laadukkaat uunit ja keittotasot

Mielen ruoanlaittotapahtumat löydät oheisesta tapahtumakalenterista.
Kalenterin kautta voit ilmoittautua mukaan.

 

Mielen Makuiltojen vetäjänä toimii Mielen oma Home Economist Asta Hautala. Hän on työskennellyt kodintekniikan alalla yli 30 vuotta ja on taustaltaan kodinteknologiaan erikoistunut kotitalousopettaja. Astan intohimoja ovat monipuolinen ruoanlaitto ja raaka-aineiden käyttö niin arjessa kuin juhlassakin sekä suomalaisen perinteen yhdistäminen moderniin ruoanlaittoon. Useamman vuoden Miele-kokemuksensa turvin Asta osaa vastata kiperiinkin kysymyksiin Miele-laitteista.

 

Tässä muutama palaute asiakkailtamme:

"Kokonaisarvosana illalle 10+!"

"10+ pistettä illan onnistumisesta, hyvistä resepteistä, höyryuunista, wokkipannusta mm., herkullinen ja mukava ilta! Kiitos! "

"Miele Makuilta ylitti odotukseni. Verrattuna aikaisempiin kokemuksiini ruokakursseista tämä oli paljon enemmän:arjen luksusta."

"Ainoa miinus - aika kuluu liian nopeasti :)"

"Tuli taas opittua uusia tapoja tehdä maittavia ruokia asiantuntijoiden avustuksella. Tällä kertaa paistoimme pihvin ja nautimme jälkiruokana creme brulee annoksen. Kiitokset Arjalle ja Jaakolle "

"Tapaaminen täytti täysin odotuksemme. Saimme toivomamme tiedon keittiöuutuuksista ja haluamanne oman kokemuksen laitteiden käytöstä. Mukavassa ilmapiirissä ja hyvässä ohjauksessa aterian valmistaminen oli mieleenpainuva nautinto. Tulemme suosittelemaan tapahtumaa, joka ansaitsi täydet pisteet."

"Tunnelma oli rento, ei lainkaan koulumainen. Vetäjät olivat mukavia, juteltiin muutakin kuin pihvinpaistoa."

"Reseptiikka oli kunnossa ja pääsin käyttämään eri uuneja kuten toiveenani olikin kun ilmoittauduin. Kurssin vetäjät olivat motivoivia ammattilaisia. Työpisteet oli järjestetty etukäteen järkevästi, jotta toteutus saattoi alkaa heti tehokkaasti. KIITOS tulen varmasti alkuvuonna uudestaan."

Miele Makuillassa valmistetaan kausimakuja höyryuunilla

Makuilta: Kausimakuja höyryuunilla

Suositulla ja ajankohtaisella Kausimakuja höyryuunilla -kurssilla perehdytään höyryuunien käytön saloihin. Kurssin aikana opitaan, kuinka säilyttää ruokaa valmistaessa ainesten täydelliset aromit, vitamiinit ja rakenne hyödyntämällä höyryuunin ominaisuuksia.

Lisätietoja

Makuilta: Italialainen keittiö

Italialainen keittiö -Makuillassa opit italialaisten klassikkoruokien saloja sekä oikoreittejä niissä onnistumiseen! Paljastamme muun muassa täyteläisen risoton salaisuuden ja korostamme Hereford-laatulihan parhaita ominaisuuksia.

Lisätietoja