Ruokatrendit

Syöminen ja juominen yhdistää ihmisiä, kansakuntia ja sukupolvia. Syöminen ja juominen ilmentää kulttuuria ja viestintää sekä muodostaa yhteyden perinteiden ja nykypäivän välille. À la carte -otsikon alta löydät uutta, kiinnostavaa ja viihdyttävää tietoa kaikesta, mikä liittyy syömiseen ja juomiseen, ruoanlaittoon sekä ruoasta nauttimiseen.

Tunedin - stock.adobe.com

Mitä uutta?

Mitä gourmetmaailmassa tapahtuu? Mikä on ruokamaailman nykyvillitys maailman metropoleissa? Ruoan alkuperän tunteminen on yhä tärkeämpää kansainvälisille huippukokeille. Michelin-ravintolat ovat tavoittamassa kasvissyöjät. Ensiluokkaiset ja kalliit gourmetoluet valtaavat markkinoita. Viime vuosina on kehitetty useita uusia ginibrändejä, jotka eroavat merkittävästi perinteisestä juomasta. Tässä on vain neljä esimerkkiä kohtaamistamme ruokatrendeistä, joista kerromme paljon tarkemmin. Olemme aina pelissä mukana!

Lisätietoja
Curioso Photography - stock.adobe.com

Illalliskertomukset

Mistä saa hyvää paikallista ruokaa Singaporessa? Miten kala kypsennetään suolakuoressa? Mitä voisit tarjota miellyttävällä illallisella? Mikä on portugalilaisen Vinho verden erityispiirre? Miten Yellon Dieter Meierista tuli luomuviinin viljelijä? Nämä ovat vain muutamia mielenkiintoisia aiheita, joista puhumme ruokaa ja juomaa käsittelevissä kertomuksissamme

Lisätietoja