Lattianhoidon innovaatioita vuodesta 1927 lähtien.

Sopiva Miele pölynimuri jokaiseen kotiin.

Mielellä on laaja valikoima erilaisia pölynimureita.Valitse johdottomista varsi-imureista täysin automaattisiin robotti-imureihin. Pölypussilla tai ilman. Mielen tehokkaat imurit ovat yhtä erilaisia kuin kodit, joissa asumme.

Tutustu koko pölynimurivalikoimaamme

Sano hyvästit allergioille ja epämiellyttäville hajuille

Miele-pölynimureissa on useita eri suodatinvaihtoehtoja1 erilaisiin tarpeisiin:

  • Airclean-suodatin suodattaa 99,9 % kaikista hienoista pölyhiukkasista.
  • Active AirClean -suodatin suodattaa 99,9 % kaikista hienoista pölyhiukkasista ja neutralisoi samalla epämiellyttävät hajut, joten se on ihanteellinen lemmikkieläinten omistajille.
  • HEPA AirClean -suodatin suodattaa jopa 99,999 % kaikista hienoista pölyhiukkasista ja allergeeneista.

 

 

 

Onko sinulla kotieläimiä?

Jos sinulla on kissa tai koira, Miele Cat & Dog -mallit ovat täydellinen valinta.

Miele Cat & Dog -malleissa on erityisominaisuuksia, jotka helpottavat imurointia, jos sinulla on lemmikkejä. Malleissa on esimerkiksi älykäs turboharja, joka poistaa tehokkaasti sekä karvat että nukan.

Cat & Dog -malleja on useimmissa pölynimurikategorioissamme

Selvitä, minkälainen pölynimuri sopii sinulle

Mielellä on laaja valikoima erilaisia pölynimureita.Valitse johdottomista varsi-imureista täysin automaattisiin robotti-imureihin. Pölypussilla tai ilman.

Mielen tehokkaat imurit ovat yhtä erilaisia kuin kodit, joissa asumme.

Miele pölynimurikategoriat

Pölypussilliset pölynimurit

Klassinen, tehokas pölynimuri

Perinteisessä Mielen pölypussillisissa pölynimurissa yhdistyvät erinomainen puhdistusteho ja ainutlaatuinen helppokäyttöisyys.

Mielen älykkään click-järjestelmän ansiosta pölypussin vaihtaminen on helppoa. Automaattinen pussin sulkeminen varmistaa, että pöly pysyy turvallisesti pölypussin sisällä, joten hygienia on aina huippuluokkaa.

Pölypussittomat pölynimurit

Tutustu Boost ja Blizzard -pölynimureihin

Jos haluat välttää pölynimuripussien vaihtamisen ja vain tyhjentää säiliön, Miele Boost tai Blizzard on oikea valinta sinulle.

Saat saman korkean puhdistustehon ja mahdollisuuden valita älykkään, kompaktin Boostin tai sen isoveljen Blizzardin, jossa on suurempi kapasiteetti. Molempiin pussittomiin imureihin on saatavana erilaisia ominaisuuksia, jotka voit valita tarpeidesi mukaan - esimerkiksi Cat & Dog -mallit.

Triflex HX2

Johdoton varsipölynimuri

Tutustu Mielen tehokkaimpaan pölynimuriin

Älykäs, joustava ja täynnä energiaa. Mielen tehokkain Triflex HX2 pölynimuri huolehtii pölystä ja liasta.

Miele Triflex HX2 varsi-imurit Kuluttaja-lehden testivoittoon!

Kuluttaja-lehti on tehnyt laajan vertailun johdottomista varsi-imureista. Mielen kaksi mallia Triflex HX2 Cat&Dog ja Triflex HX2 Pro ylsivät testivoittoon neljällä tähdellä.

Kampanja!

Osta Miele Triflex valtuutetulta jälleenmyyjältä tai suoraan Mieleltä 30.6.2023 mennessä a saat täyden 5 vuoden takuun uudelle varsi-imurillesi. Kampanja koskee sekä Triflex HX1:tä että Triflex HX2:ta.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi laajennetun takuun, on rekisteröidä Triflex -varsi-imuri verkkosivuillamme viimeistään 15.7.2023.

Miele Robots

Robotti-imuri

Automaattista puhdistamista

Miele Scout RX3 -robotti-imuri on varustettu uusimmalla tekniikalla, joten se voi imuroida sillä aikaa, kun sinä teet muita asioita.

Miele Scout -sovelluksen avulla sinun tarvitsee vain valita haluamasi ohjelma ja robotti tekee työn puolestasi. Kun se on valmis, se löytää tiensä takaisin asemalleen, jossa se latautuu automaattisesti ja on valmis seuraavaan imurointiin.

Jos valitset Home Vision HD -ominaisuudella varustetun mallin, voit jopa nähdä, onko Scout RX3:lla kiireitä kotona - ja vieläpä parhaalla HD-laadulla. Kameran kuvien suorasiirto on luonnollisesti salattu.

 

Tarvitsetko apua pölynimurin valintaan?

Jos et ole varma, mikä malli sopii sinulle, voit käyttää ostajan opastamme. Se auttaa sinua vertailemaan malleja, katsomaan ominaisuuksia ja lopulta valitsemaan sinulle parhaiten sopivan pölynimurin.

Ostajan opas

Mikä Miele pölynimuri sopii sinulle parhaiten?

Onko sinulla jo Miele pölynimuri?

Pölynimurin pussit ja suodattimet

Miele alkuperäiset pölynimuripussit ja -suodattimet takaavat pölynimurisi korkean tehokkuuden ja pitkän käyttöiän.

Lisävarusteet

Päivitä pölynimurisi siivoustarpeidesi mukaan.

Varaosat

Älä huoli, jos pölynimuristasi puuttuu jokin osa.

On monta hyvää syytä valita Miele

Laatua aikaansa edellä

Kuten kaikille Miele-tuotteille, myös pölynimureillemme tehdään vaativat kuormitus- ja kestävyystestit,. Voit olla varma, että saat pölynimurin, joka on rakennettu kestämään. Miele huolto auttaa nauttimaan laadukkaasta Miele tuotteestasi entistä pidempään.

Historiamme

Siitä lähtien, kun Miele perustettiin perheyrityksenä vuonna 1899, pölynimurit ovat olleet iso osa historiaamme. Olemme pyrkineet parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn, tehokkuuteen ja kestävyyteen jokaisessa valmistamassamme pölynimurissa. Kun valitset Miele pölynimurin, voit luottaa luotettuun tuotemerkkiin, joka on kanssasi pitkään.

1Tuotteesta riippuen 

 

 

Sivun alkuun