Uudet tuotteet

Innovatiivinen Generation 7000

Intuitiivisin tuotevalikoimamme koskaan

Meille rajoituksia ei ole, kun tavoitellaan ylittämätöntä.
Mielen perustamisesta lähtien, vuodesta 1899, olemme todistaneet lukuisia kertoja edelläkävijyytemme teknologiassa, tinkimättömässä ammattitaidossa ja hienostuneessa designissa.
Nyt Generation 7000 määrittelee uuden standardin.

Tutustu nyt

Testivoittajat

Kuluttaja-lehti testasi uusimmassa numerossaan (06/2017) pyykinpesukoneita ja astianpesukoneita. Miele saavutti testivoiton pyykinpesukonetestissä W1Classic-sarjan koneella (WDB 020) ja integroitavien astianpesukoneiden testissä Miele otti ykköspaikan kahdella G 6000-sarjan koneella (G 6060 SCVi ja G 6065 SCVi XXL).

Lue lisää testivoittajista

Uudet Miele CM5 -pöytäkahvikeskukset

ilahduttavat trenditietoisen silmää.

Viisi trendikästä väriä, kompakti koko ja tyypillinen Miele käyttömukavuus – tässä Mielen uusimman CM5- kahvikeskusmalliston tunnusmerkit.
Mielen uudet CM5 kahvikeskukset tulevat markkinoille loka-marraskuussa ja niiden suositushinnat ovat 999-1095 €.

Lue lisää

Miele Black Edition N°1: Täydellinen kahvinautinto

Miele kahvikeskus tekee jokaisesta käyttäjästä baristan.
Laadukkaat kahvikeskuksemme ovat täydellisen yhteensopivia tarkkaan valittujen kahvipapujen kanssa, jolloin voit nauttia ylivoimaisen hyvälaatuisesta kupillisesta kahvia.

Lue lisää Mielen kahvista

WT1- kuivaavat pyykinpesukoneet

Kuivaa, puhtaaksi pestyä pyykkiä alle kolmessa tunnissa.

Mielen uudet ja markkinoiden nopeimmat kuivaavat pyykinpesukoneet nyt kaupoissa! Mielen kuivaava pyykinpesukone WT1 pesee neljä kiloa pyykkiä moitteettoman puhtaaksi ja kuivaksi alle kolmessa tunnissa – ilman manuaalisia toimia vaiheiden välillä. Kätevää ja aikaa säästävää. Uusinta Mielen vallankumouksellista teknologiaa.

Tutustu valikoimaan Lue lisää Kuivaavista pyykinpesukoneista

W1- ja T1 Classic pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Uusia ominaisuuksia houkuttelevaan hintaan.

Mielen uudet W1 Classic-pyykinpesukoneet tehokkaalla ProfiEco-moottorilla ja A+++-energialuokituksella täydentyvät täydelliseksi pesutorniksi T1 Classic-kuivausrummuilla! Uutta tyylikästä muotoilua ja erinomaisia ominaisuuksia edulliseen hintaluokkaan!

Tutustu valikoimaan Lue lisää uusista Classic-sarjan koneista
Miele ArtLine-kodinkoneet kahvattomaan keittiöön

ArtLine-kahvattomat kodinkoneet

Skandinaavisen tyylikkäät kahvattomat kodinkoneet keittiöön

Mielen uusi, kalusteisiin sijoitettavien kodinkoneiden mallisto on ensimmäinen täysin kahvaton ja sileäpintainen tuotesarja. Kahvaton muotoilu ja pehmeästi avautuvat ovet täydentävät kahvattoman keittiön. Täysin ainutlaatuista. Täysin uutta. Vain Mieleltä.

Katso kaikki ArtLine-tuotteet Lue lisää ArtLine-mallistosta
Miele uutuus EcoFlex-astianpesukone 58min pesuohjelmalla

Uudet Miele EcoFlex-astianpesukoneet

Astianpesukoneet, joissa 58min täyspesuohjelma

Mielen uusissa energiatehokkaissa astianpesukoneissa voittamaton QuickPowerWash-pesuohjelma, jolla saavutat A-luokan pesutuloksen ja kuivat astiat 58 minuutissa. Uusittu korirakenne tarjoaa ihanteelliset paikat kaikille astioille. Jopa 20% energiatehokkaampi kuin A+++! Tutustu mallistoon!

Katso kaikki EcoFlex-astianpesukoneet Lue lisää EcoFlex-astianpesukoneiden ominaisuuksista

Pöytähöyryuuni DG 6010

Nyt edulliseen hintatasoon laadukas pöytähöyryuuni

Mielen uutuus vapaasti sijoitettava höyryuuni täydentää keittiölaitevalikoimasi! Mielen pöytähöyryuunilla kypsennät maukasta ruokaa jopa kolmella tasolla ilman makujen sekoittumista. Elektroninen säätö- ja lämpötilanohjaus tekee höyryuunin käytöstä helppoa ja käytännöllistä.

Tutustu höyryuuniin DG6010 Etsi lähin jälleenmyyjä

Uudet Miele K 20 000 -sarjan vapaasti sijoitettavat design-jääkaapit ja pakastimet

Käytännöllistä ja tyylikästä – jääkaappi on kodin keskeinen viestintäkeskus

Mieleltä käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisun perheen aikataulujen ja muistioiden ylläpitämiseen: Miele ”Blackboard Edition” jääkaappipakastimen ulkopinta suorastaan vaatii tekemään muistiinpanoja ja merkintöjä. Tämä ja muut ovivaihtoehdot ovat K20 000 -designsarjan kaikkein näkyvin elementti. Vapaasti sijoitettavat K 20 000 -sarjan design-jääkaapit, pakastimet ja jääkaappi-pakastimet edustavat modernia muotoilua ilman näkyviä kahvoja. Kestävä jääkaappi on myös energiatehokas ja teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa.

Katso uudet jääkaapit ja pakastimet