Intohimoa ja vetovoimaa
Koe ainutlaatuinen brändi

Perustamisestaan vuonna 1899 lähtien Miele on noudattanut brändilupaustaan, joka on ”yhä paremmin”. Se tarkoittaa että pyrimme tekemään kaiken paremmin kuin muut toimittajat ja kehittämään omaa toimintaamme jatkuvasti. Näin asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat rahansa vastineeksi parhaat mahdolliset kodinkoneet. Se tekee Mielestä ainutlaatuisen. Valitessasi Mielen teet viisaan päätöksen, todennäköisesti koko elämän ajaksi, oli valintasi sitten laadukas pölynimuri tai kestävä pesukone.

 • Laadukas pyykinpesukone - Kestävä pyykinpesukone

  Nyt vuoden pesuaineet veloituksetta
  Miele W1 TwinDos-pyykinpesukoneen ostajalle.

  Lisätietoja
 • Miele Makuillat

  Osallistu Miele Makuiltaan!

  Lisätietoja
 • Miele asiakaspalvelu - Miele huolto

  Mielellä on oma huolto.

  Lisätietoja
 • Kestävä pesukone - Kestävä kuivausrumpu - kestävä uuni - laadukas uuni- kestävä astianpesukone - laadukas astianpesukone

  Tee löytöjä Miele Outletissa.
  Lue lisää ja tule käymään Miele Experience Centerissä!

  Lisätietoja
Miele à la carte - laadukas keittotaso

Miele à la carte

Ruokamaailma: Huippukokkien henkilökuvia, keittiötöiden helppoutta, laadukkaita keittokirjoja ja oppaita, kiehtovia ruokaan ja juomaan liittyviä tarinoita sekä keittiöiden, baarien ja viinikellarien viimeisimmät trendit. Lisäksi tarjoamme reseptejä, joilla onnistut varmasti, viini- ja juomasuosituksia sekä käteviä hakutoimintoja. Miele à la carte on juuri tätä.

Lisätietoja
Miele Fashion - Laadukas pyykinpesukone Fotolia

Miele Fashion

Intohimoa, vaihtelua, itseilmaisua – muoti on kaikkea tätä. Kurkista kansainvälisten huippusuunnittelijoiden studioihin ja löydä maailman muotimetropolien uusimmat trendit. Lisäksi saat pyykinhoitovinkkejä, joilla voit pitää vaatteesi kauniina mahdollisimman pitkään.

Lisätietoja
Kestävä pesukone - Laadukas pesukone

Ajankohtaista

Ainutlaatuinen etu kaikille uuden W1 TwinDos-pyykinpesukoneen ostaneille: vuoden Ultra Phase- pesuaineet veloituksetta = 250 pesukertaa!

Lisätietoja
Auszeichnungen & Testsiege

Palkinnot ja testivoitot

Jatkuva kehitys ja toiminnan parantaminen muodostavat Mielen koko liiketoiminnan perustan. Lukuisat palkinnot ja kunniamaininnat osoittavat, että Miele menestyy strategiallaan hyvin, ja Miele onkin voittanut monet palkinnoista useita kertoja vuosien varrella.

Lisätietoja