Miele Complete C3 pölynimuri

MAHDOLLISIMMAN TEHOKASTA, MAHDOLLISIMMAN PUHDASTA.

Koe Mielen laatu ja tehokkuus

Mielen tehokkaat pölynimurit tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen tehokkuuden ja imukyvyn. Miele-pölynimurit ovat kestäviä ja luotettavia, sekä ennen kaikkea ylivoimaisia käyttömukavuudessa.

Tutustu valikoimaan

Osallistu!

Osallistu kilpailuun ja voita kotisiivous!

Mahdollisimman tehokasta. Mahdollisimman puhdasta. Hankkimalla nyt  uuden Miele Power-pölynimurin saat tehokkainta imuvoimaa ja pölyt katoavat hetkessä! Tai osallistu nyt kilpailuumme ja voita itsellesi kertasiivous koko kodillesi - täyteen tehoon!  Osallistu arvontaan täyttämällä alle tietosi ja kerro mitä ominaisuutta arvostat imurissa. Kilpailuaika 17.4 - 21.5.2017.


 

Mikä on mielestäsi imurin tärkein ominaisuus?

Etunimi*

Sukunimi*

Osoite*

Postinumero ja paikkakunta*

Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite*

Haluatko tilata Mielen uutiskirjeen ja kuulla uutuuksistamme ja tarjoamistamme eduista.
Haluatko liittyä Miele Clubiin ja saada Clubilaisille suunnattuja tarjouksia ja etuja?

* pakollinen tieto

 

Miele PowerLine-pölynimurit

Kilpailusäännöt

Voita itsellesi kotisiivous kilpailun säännöt

Kilpailu on käynnissä 16.4. – 21.5.2017.

Kilpailun järjestää Suomen Miele Oy yhteistyössä Sivina Oy:n kanssa.

Miele pidättää oikeuden julkaista parhaita arvonnan vastauksia omissa sosiaalisen median kanavissamme ja omilla verkkosivuillamme. Kilpailuajan päätyttyä ilmoitamme kilpailuun osallistuneiden kesken arvotut voittajat. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintona arvomme yhteistykumppanimme Sivina Oy:n toteuttaman arkisiivouksen erikseen sovittuna ajankohtana kymmenelle arvontaan osallistujalle. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla.

Järjestäjä tallentaa osallistujien henkilötiedot. Osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi ja tietosuojaselosteen mukaisesti. Järjestäjä ei luovuta osallistujien tietoja eteenpäin eikä käytä niitä suoramarkkinointiin, ellei osallistuja ole antanut tähän asianmukaista suostumustaan. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. 

Lue Mielen Tietosuojakäytännöstä »  

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien järjestäjästä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja, mikäli käyttävät niitä.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.miele.fi

Mielen tai Sivinan henkilöstö ei saa osallistua kilpailuun.

 

Lue lisää yhteistyökumppanistamme:

www.sivina.fi