Hyvä tietää verkkoon liitettävät kodinkoneet

Koneiden verkotus Miele@home:lla

Vapaus on täällä kotonaan

"Vapaus? Se on minulle elämänlaatua. Voin nauttia vapaudesta täysin, kun näen mitä tapahtuu."*

Lisätietoja kohteesta ”Koneiden verkotus Miele@home:lla”
Ääniohjaus

Kaikki yhdellä silmäyksellä – ilman älypuhelinta?

Kysy vain Alexalta. Kätesi ovat vapaina tärkeämpiin tekemisiin. Sinun ei tarvitse pitää älypuhelinta kädessäsi, vaan voit ohjata laitteita ääniohjauksella: Amazon Echon ja Alexa Voice -palvelun kautta voit helposti tarkistaa laitteidesi tilan tai pyytää hyödyllisiä tietoja, vaikkapa oikean pesuohjelman valinnasta – ja pystyt keskittymään siihen, mitä olet parhaillaan tekemässä.

Lisätietoja kohteesta ”Ääniohjaus”
Miele@mobile-sovellus

Etkö voi olla kaikkialla samaan aikaan?

Ehdottomasti sinä! Teet aina parhaasi ja haluat pitää asiat hallinnassasi. Miele@mobile-sovelluksella voit aina varmistaa, että kotonasi on kaikki hyvin poissa ollessasi. Voit valvoa kodinkoneidesi tilaa ja saat ilmoituksia, kun esimerkiksi pesuohjelma on päättynyt. Vaikka juuri sillä hetkellä sinulla olisi tärkeämpää tekemistä. *

Lisätietoja kohteesta ”Miele@mobile-sovellus”
MobileControl

Spontaanit juhlat tunnin kuluttua?

Jääkaappi jäähdyttää nyt jo! Täydelliset tilaisuudet eivät ole sidottuja tarkkaan ajoitukseen. Olemme kehitelleet MobileControl-sovelluksen, jotta voit nauttia tapahtumista spontaanisti. Vaikka olisit kaukana kotona, kaikki on hallinnassasi mobile control -sovelluksella. Super cool -toiminnolla voit valmistella jääkaappisi tuoreita herkkuja varten, jotka myöhemmin nautit ystäviesi kanssa.*

Lisätietoja kohteesta ”MobileControl”
Miele@mobile-reseptisovellus

Haluatko elää lomamuistot uudelleen?

Helppoa oikealla reseptillä. Kuka tahansa osaa leipoa ja kokata – Miele@mobile-reseptisovelluksen avulla se on helppoa. Haluatko valmistaa kulinaarisen yllätyksen? Tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin ja sinulla juuri oikea resepti ja ostoslista käden ulottuvilla. Sovellus tekee herkullisten ruokien valmistamisesta todella helppoa, vaikka kokkaisit vain satunnaisesti.

Lisätietoja kohteesta ”Miele@mobile-reseptisovellus”
Food Service -palvelu

Puuttuuko jotakin uutta reseptiä varten?

Miksi et kokkaisi jotain, jota todella haluaisit syödä – ilman kaupassakäyntiä. Jos innostuit jostain Miele@mobile-sovelluksen reseptistä, voit nopeasti ja kätevästi hankkia oikeat ainesosat saataville: sovelluksessa olevan linkin avulla voit helposti tilata ruoan suoraan verkossa Food Service -palvelun avulla, ja saat sen kätevästi kotiisi. Mukavuus on vain muutaman napsauksen päässä – säästät aikaa, eikä ostoskassiakaan tarvita.

Lisätietoja kohteesta ”Food Service -palvelu”
ShopConn@ct

Jokapäiväisten tavaroiden osto kätevästi online?

Sinulle jää enemmän enemmän aikaa tärkeisiin asioihin! Sinun ei tarvitse huolehtia pikkuasioista – kuten onko sinulla kotona riittävästi tiskiainetabletteja astianpesukoneellesi. Luota yksinkertaisesti Miele laitteeseesi: astianpesukone kertoo, milloin sinun on täydennettävä tiskiainetabletteja, huuhtelukirkastetta tai suolaa. Ja ShopConn@ct-yhteydellä voit kätevästi tilata kaiken verkossa – älypuhelimella tai tabletilla.*

Lisätietoja kohteesta ”ShopConn@ct”
Interaktiivinen Miele assistant

Pyykkivuoria?

Kukistat ne älykkäällä avulla. Joskus on hyvä luottaa ammattimaiseen apuun - esimerkiksi täydellisessä pyykinhoidossa. Interaktiivinen Miele assistant suosittelee sinulle sopivimmat pesuohjelmat. Olipa kyseessä kirjopyykki tai valkopyykki, puuvilla tai silkki, pinttynyt tai levyt lika - Miele assistant takaa aina täydelliset pesutulokset.

Lisätietoja kohteesta ”Interaktiivinen Miele assistant”
Scout RX2 -sovellus

Ei aikaa tärkeisiin asioihin elämässä?

Uusi MobileControlilla varustettu Miele Scout RX2 -robottipölynimuri huolehtii kodistasi ollessasi poissa. Missä tahansa oletkin – lattiasi pysyvät aina puhtaina.

Lisätietoja kohteesta ”Scout RX2 -sovellus”
SuperVision

Sosiaalinen kokoontuminen keittiössä?

Tiedät, mitä pyykillesi kuuluu. Nauti tässä ja nyt - erityisesti hyvässä seurassa keittiössäsi. Hyödy verkotettujen kodinkoneidesi mukavuudesta virtuaalisesti: SuperVision-toiminnolla näet koneidesi tilan ilman, että sinun on otettava älypuhelintasi esiin - täysin huomaamatta keittiökoneesi näytöltä*.

Lisätietoja kohteesta ”SuperVision”
SmartStart

Auringonvalo saa hyvälle tuulelle?

Sähköä kuivausrumpuusi! Ota kaikki irti aurinkoisen iltapäivän tarjoamasta positiivisesta energiasta. Vietä aikaa perheen parissa puutarhassa – ja käytä uusiutuvaa energiaa kodinkoneissasi.*

Lisätietoja kohteesta ”SmartStart”
Älykäs koti

Onko Älykäs kotini todella älykäs?

Ei ennen kuin liesituulettimesi kommunikoi kotisi valaistuksen kanssa. Älykäs koti ei ole älykäs ennen kuin kaikki komponentit sopivat yhteen. Haluttu mukavuus on saavutettu vasta, kun kaikkea voidaan valvoa keskitetysti. Verkkokäyttöiset Miele-kodinkoneet voidaan integroida olemassa olevaan Älykäs koti -järjestelmään hyvin suunnitelluilla kumppaniratkaisuilla niin, että sinä voit nauttia kokonaisvaltaisen kotiverkon tehokkuudesta ja mukavuudesta.

Lisätietoja kohteesta ”Älykäs koti”
WiFiConn@ct

Haluaisitko hyötyä Miele@home-eduista?

Liittymisesi kodinkoneiden verkotettuun maailmaan on vaivatonta - Miele@home-järjestelmä on helppo ja mukava. Yksittäiset Miele-kodinkoneet on verkotettu toisiinsa WiFiConn@ct:in kautta - toisin sanoen ne on suorraan liitetty WiFi-reitittimeesi kotonasi. Kun yhteys on muodostettu, voit valvoa ja käyttää* verkotettuja kodinkoneita mukavasti älypuhelimeltasi tai tabeltiltasi Miele@mobile-sovelluksen avulla.

Lisätietoja kohteesta ”WiFiConn@ct” malli- ja laitekohtainen
UKK

Kaikki verkottamisesta

Onko sinulla Miele-kotiverkkoa koskevia kysymyksiä? Seuraavan linkin kautta voit lukea vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisätietoja kohteesta ”UKK”

Lisätarvikkeet ja pesuaineet

Alkuperäiset lisätarvikkeet Tutustu shopin tuotteisiin Zubehör im Überblick