Miele

InnovaatioYhtiömme sielu ja sydän

Todellinen luovuus tulee esiin, kun uskallat astua oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Kun visiosi on kyseenalaistaa tavanomainen, normi, testattu ja hyväksi koettu, visio kokeilla asioita, joita kukaan ei ole aiemmin tehnyt.

"Teknologia luo mahdollisuuksia, mutta se on vasta alku."
Dr Markus MieleMielen toimitusjohtaja

Perheyhtiö Miele on perustamisestaan, vuodesta 1899 asti toiminut keittiölaitteiden tulevaisuuden edelläkävinänä. Jo yli 120 vuoden ajan Mielen logo on tarkoittanut teknologiaa, joka ei pelkästään avaa uusia mahdollisuuksia, vaan myös kohottaa nautintosi aivan uusille tasoille ja sytyttää luovuuden. “Immer Besser” eli “aina paremmin” toimi yhtiön perustajien Carl Miele ja Reinhard Zinkann ohjenuorana ja tämä motto parempaan pyrkimisestä ja tuotteiden viemisestä uusille tasoille kuvaa Mieleä vielä tänäkin päivänä.

Ruoanvalmistusta ilman kompromisseja.

Ruoanvalmistuksessa on kyse vapaudesta päästää luovuutesi valloilleen ilman esteitä tai kompromisseja. Se on intohimojesi vapauttamista ja rajoittamatonta kunnianhimoa. Uudet Generation 7000 -sarjan laitteet kehittänyt tiimimme halusi inspiroida luovaan ruoanvalmistukseen, ja mitä siihen teknologiaan tulee: se on niin ylivertaista, jopa taianomaista.

"Apu ja tuki ovat keittiöteknologian tulevaisuus. Teknologia on käytettävissäsi, kun sitä tarvitset, tiedon tasostasi tai kyvyistäsi riippumatta."
Andreas EnslinMielen Design-osaston johtaja

Olemme asiallemme omistautuneita insinöörejä ja luotettavia kumppaneita, luomme helposti lähestyttävää teknologiaa, joka on aina askeleen muita edellä. Tämä yli 350 kodinkoneen tuotesarja tarjoaa kokonaisen maailman innovaatioita, jotka vähentävät häiriötekijöitä ja joiden avulla vältät tarpeettomat keskeytykset. Niiden avulla pystyt hallitsemaan omaa keittiökokemustasi paremmin kuin koskaan ennen, olet vapaa tavoittelemaan uudenlaista täydellisyyttä ja ylittämään tavanomaisuuden rajat.

Täydellinen flow mahdollistaa poikkeuksellisen keittiökokemuksen

Me määrittelemme flow'n vaivattomaksi, sujuvaksi, keskittyneeksi ja harmoniseksi tilaksi, johon pääset, kun tarpeettomat vaiheet tai hidasteet eivät haittaa tietoista toimintaasi. Kun jokin toimii kanssasi täydellisessä sopusoinnussa ja olet yhtä tehtäväsi kanssa ja sinusta tuntuu kuin olisit saavuttanut sellaisen vapauden ulottuvuuden, jossa kaikki tapahtuu intuitiivisesti, pienimmästäkin komennostasi, olet päässyt flow-tilaan.

"Olemme panostaneet paljon sen tutkimiseen, miten pystymme hiomaan teknologiaa sellaiseksi, että se tekee elämästä helpompaa ja hauskempaa."
Dr. Reinhard ZinkannMielen toimitusjohtaja

Miele antaa sinun keskittyä itse ruoanlaittoon, kun voit välttää tarpeettomat työvaiheet. Kaikki hoituu intuitiivisesti, helposti ja kätevästi, mikään ei tunnu liian monimutkaiselta. Voit luottaa laitteisiisi täydellisesti: ne ovat kumppaneita, jotka auttavat sinua saavuttamaan jatkuvasti poikkeuksellisia tuloksia.

Loimme uuden Generation 7000 -sarjan, koska halusimme, että saat teknologiaa, joka auttaa sinua, ja saumattoman keittiökokemuksen, jossa ratkaisevaa ei ole pelkkä lopputulos, vaan myös itse prosessi. Johdonmukaisuudella, huolellisuudella ja asiantuntemuksella suunnittelussa, käytössä ja muotoilussa on ratkaiseva vaikutus.