Miele

#Life Beyond OrdinaryKun luovuus virtaa, sen näkee

Kun venytät erinomaisuuden rajoja ja kaikki ympärilläsi toimii saumattomasti, pääset Flow-tilaan. Silloin kaikki sujuu ja luovuutesi pääsee valloilleen.

Tehdä sellaista, mitä muut eivät pidä mahdollisena – se on haaste, joka motivoi meitä yrittämään koko ajan kovemmin ja rikkomaan rajoja. Haluamme luoda laitteita, jotka mullistavat ihmisten tavan valmistaa ruokaa. Laitteita, jotka tietävät, mitä haluat, jo ennen kuin sinä itse.

"Kun voit kokeilla ideoitasi vapaasti, mahdollisuudet ovat loputtomat."
Kyle Connaughton3 Michelin-tähden kokki

Yksi taiteilija tapaa kolme kokkia

Juhlistaaksemme Mielen historian suurinta uusien kodinkoneiden julkistamista, kokosimme yhteen eri luovien alojen innovaattoreita: mullistavan ruoanvalmistusteknologian, kolme maailman parhaisiin kuuluvaa kokkia ja maineikkaan kukkataiteilijan. Tämä ylivertainen luova yhteistyö juhlisti täysin uudella tavalla sitä, mitä “going beyond the ordinary” eli tavanomaisuuden rajojen ylittäminen todella tarkoittaa.

Gaggan Anand, Kyle Connaughton ja Helena Rizzo ovat kaikki palkittuja kokkeja, jotka ovat saaneet tunnustusta niin Michelin-tähtien kuin kärkipään ranking-sijoitustenkin muodossa. Azuma Makoto on tunnettu japanilainen taiteilija, maailmankuulu henkeä salpaavista kukkaveistoksistaan. Yhdessä he ottivat vastaan haasteen ja ryhtyivät ottamaan selvää, kuinka pitkälle he pystyisivät viemään taitonsa Mielen uuden Generation 7000 -sarjan keittiölaitteiden avulla.

"En ole koskaan tehnyt mitään tällaista. Enkä ole koskaan edes kuvitellut, että tällainen olisi mahdollista."
Gaggan AnandAasian paras ravintola 2015–2018

Tulessa ja jäässä kypsyvä ruoka-annos, syötävä kauden tuokiokuva, luonnonvoimien inspiroimat asetelmat – nelikon taide ja annokset ylittävät reippaasti tavanomaisuuden rajat.

Generation 7000. Kaikkien aikojen intuitiivisin tuotesarjamme.

353 uutta tuotetta edustavat joitakin kaikkien aikojen parhaita huippuluokan innovaatioita. Kuvittele uuni, joka kypsentää ilman lämpöä, laitteet, jotka tunnistavat liikkeesi ja reagoivat niihin sekä teknologia joka yhdistää laitteet älypuhelimeesi. Joka ikinen tuote on paitsi poikkeuksellisen intuitiivinen, myös muotoilultaan äärimmäisen esteettinen.

Me uskomme aidosti siihen, että teknologia voi inspiroida luovuutta ja viedä sen uudelle tasolle. Ja kun niin käy, voit saavuttaa aina täydellisiä tuloksia. Sellaista rakkautta, syvyyttä ja laatua me haluamme saada kaikkiin tuotteisiimme.