Miele

GENERATION 7000

Uuni

GENERATION 7000 UUNITarkkaan työskentelyyn

Helena Rizzo määrittelee täydellisyyden uudelleen

Maailmankuulu kokki on ylpeä perfektionisti ja luottaa siihen, että Generation 7000 -sarjan uuni kypsentää kaiken juuri sellaiseksi kuin hän haluaa.

INNOVATION
JOHDOTON PAISTOMITTARI
Asteentarkka paistotulos, joka ainut kerta

Ainutlaatuisen johdottoman paistomittarin avulla kypsennät ruokasi sisältä asteen tarkasti, ja mittari myös kytkee uunin pois päältä, jolloin ruoastasi tulee aina täydellistä.

INNOVATION
FOODVIEW
Pidä luomustasi silmällä, missä ikinä oletkin

Ylellinen ominaisuus: tämä integroitu kamera nappaa ruoastasi tarkan kuvan minuutin välein, jotta voit seurata ruokasi kypsymistä matkapuhelimellasi.

INNOVATION
Kosteuspaisto
Valmista ruokaa ammattilaisten tavoin

Saa täydellisiä tuloksia huippukokkien vinkeillä. Kosteuspaistossa uuniin suihkutetaan höyryä paiston aikana, jolloin paistista tulee mehevää ja leivästä täydellisen rapeakuorista.

INNOVATION
TasteControl
Ei enää ylikypsää ruokaa

Ylikypsentäminen on nyt historiaa, koska TasteControl-teknologiamme jäähdyttää uunin nopeasti valmistustoiminnon päätyttyä, jolloin ruoastasi tulee joka kerta täydellisen kypsää.

Lisää Mielen innovaatioita

Pyrolyysipuhdistus

Pyrolyysitoiminto kuumentaa uunin niin korkeaan lämpötilaan, että kaikki ruokäjäämät muuttuvat tuhkaksi, joka on helppo pyyhkäistä pois.

Pikalämmitys

Pikalämmitystoiminnolla lämmität uunin nopeasti, kun haluat päästä pikaisesti tositoimiin.

Tarkat lämpötilat

Voit luottaa siihen, että ruokasi kypsyy juuri niin kuin haluat, olipa se sitten alimmalla tai ylimmällä kannatinasolla, sillä lämpötila on asteentarkka koko uunissa.

“Mikään ei voita sitä hetkeä, kun saat tarjoilla annoksen, jossa kaikki on juuri niin kuin pitää”

HELENA RIZZO

Täydellisyys. Uudelleenmääritelty. Innovatiivinen Generation 7000

Tutustu Generation 7000 -sarjan uuneihin

Pysy kanavalla

Mielen uutiskirje pitää sinut ajan tasalla: kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tapahtumista sekä saat ideoita ja inspiraatiota ruoanvalmistukseen, elämäntyyliin ja paljoon muuhun.