Avoimet työpaikat

Miele on vuonna 1899 perustettu saksalainen laadukkaiden kodinkoneiden ja ammattilaitteiden valmistaja. Mottona on ollut jo perustamisesta lähtien sanonta ”Immer besser” – ”Yhä paremmin”. Miele panostaa tuotteissaan korkeaan laatuun, pitkään käyttöikään ja saksalaisuuteen. Perheyrityksen palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 20.000 työntekijää. Suomalainen tytäryhtiö Miele Oy perustettiin vuonna 1976 ja tänä päivänä mieleläisiä on noin 60 erilaisissa myynnin ja markkinoinnin, talouden sekä teknisen alan tehtävissä Suomessa. 

Huoltoteknikko

Lääkinnälliset laitteet & välinehuolto

Etsimme

HUOLTOTEKNIKKOA

välinehuoltoon ja lääkinnällisten laitteiden pariin.

Tehtäväsi on työskennellä Medical-asiakkaidemme luona teknisten tehtävien parissa. Työ sisältää uusien laitteiden asentamista, käyttöönottoa sekä käytössä olevien tuotteiden korjaus- ja huoltotehtäviä. Tuotteet ovat joko Miele- tai Steelco-merkkisiä desinfiointi- ja sterilointilaitteita. Henkilö raportoi tehtävästä huoltopäällikölle. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta huoltoteknikon kenttätehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus lääkinnällisten laitteiden parissa työskentelystä. Olet asiakaspalveluorientoitunut, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt omaksumaan nopeasti uusien laitteiden teknisiä ominaisuuksia. Saat tehtävän aloittamisen jälkeen perusteellisen perehdytyksen ja tuotekoulutuksen. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus (sähköalan tai muu tekninen koulutus), sähkötyö- ja työturvallisuuskoulutus lasketaan eduksi.

Työ edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä sisältää paljon matkustamista. Kykenet työskentelemään englannin kielellä ja sinulla on ymmärrystä laatumerkkien parissa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen kansainvälisen yrityksen tuen, avoimen yrityskulttuurin ja hienon asiakaskunnan. Meillä on viihtyisä työympäristö ja toisiamme arvostava työilmapiiri – koulutamme sinua edelleen alan parhaaksi toimijaksi, sillä panostamme henkilökuntaamme!          

Lisätietoja tehtävästä antaa Mielen jälkimarkkinoinnin johtaja Mika Lehtonen puh. 040-0964750

 

 

Osasto

Miele Oy / Jälkimarkkinointi

Asema/nimike

Huoltoteknikko / lääkinnälliset laitteet & välinehuolto

Pätevyys

Aikaisempi kokemus Medical-laitteiden huoltamisesta katsotaan eduksi. Soveltuva sähköalan koulutus, sujuva englannin kielen taito, asiakaspalveluhenkisyys ja itsenäinen työskentelyote.

Oma yhteyshenkilösi