Mielen uutiset ja lehdistötiedotteet

Miele G 6000 EcoFlex astianpesukone on 20% energiatehokkaampi

13.9.2016

Uuden G 6000 EcoFlex-astianpesukoneen energiatehokkuus on kasvanut jopa 20% paremmaksi kuin paras energialuokitus A+++.

Mielen uusin tulokas G 6000 EcoFlex -astianpesukonesarja korvaa nykyisen G 6000 –sarjan sekä 45cm leveät mallit. Patentoitu 3D aterintaso+ parantaa käytettävyyttä; soppakauhoille ja isoille veitsille on nyt oma paikka ylätasolla. Energiatehokkuus on kasvanut jopa 20% paremmaksi kuin paras energialuokitus  A+++.

Miele tuo Suomen markkinoille uudet G 6000 EcoFlex -sarjan astianpesukoneet. Astianpesukoneiden vaatimustasojen yleistyessä kiireiseen elämänrytmiin sopivammaksi, Miele on kehittänyt uusiin G 6000 EcoFlex –sarjan astianpesukoneisiin QuickPowerWash –pesuohjelman, joka on kestoltaan vain 58min. Se takaa yhdessä astianpesukoneeseen optimoitujen Mielen UltraTabs Multi- astianpesutablettien kanssa parhaan mahdollisen A-luokan pesutuloksen. Mielen astianpesukoneet on testattu kestämään 20 vuotta vastaava kotitalouskäyttö.


QuickPowerWash -ohjelma sekä UltraTabs Multi -tabletit
Uusi QuickPowerWash -pesuohjelma on kehitetty laadukkaaseen päivittäiseen astioiden pesemiseen. Elämänrytmin kiihtyessä, myös astianpesukoneiden on ollut tärkeä rakentua käyttäjiensä päivärytmin ympärille. Pesuohjelma helpottaa elämää, kun tiskin ehtii pestä vaikkapa ennen töihin lähtöä omien aamuaskareiden aikana. QuickPowerWash –ohjelman pesutulos yhteensopivien UltraTabs Multi -astianpesuainetablettien kanssa on sekä kirkas että hygieeninen.


Patentoitu 3D aterintaso+
Käytettävyys on yksi vahvimmista astianpesukoneen valintaan vaikuttavista tekijöistä. On tärkeää, että siihen mahtuvat sekä isot soppakauhat, salaattiottimet että veitset. Uusissa G 6000 EcoFlex –sarjan koneissa on uusi patentoitu 3D aterintaso+. Aterintaso on muunneltava, jolloin leveys, korkeus ja syvyys ovat säädeltävissä sopimaan eri keittiövälineille. Lisäksi silikonipehmusteinen FlexCare –lasinpidike pitää viinilasit paikoillaan entistä paremmin.


EcoTech -lämmöntalteenottojärjestelmä A+++ -20%
G 6000 EcoFlex -sarja on jopa 20% energiatehokkaampi kuin paras energialuokka A+++. Mielen astianpesukone kerää lämpimän veden talteen koneen varaajaan, missä veden lämpöenergia lämmittää uuden kylmän, raikkaan veden seuraavaa pesuvaihetta varten. EcoTech –lämmöntalteenottojärjestelmän ansiosta Mielen uudet G 6000 EcoFlex –sarjan astianpesukoneet ovat erityisen energiatehokkaita.   

Oma yhteyshenkilösi

Kuvaus Lataa
Ansprechpartner

Yhteydenotto

Voit soittaa tai lähettää sähköpostia, jos haluat kysyä tai pyytää meiltä jotain. Autamme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä