Avoimet työpaikat

Miele on vuonna 1899 perustettu saksalainen laadukkaiden kodinkoneiden ja ammattilaitteiden valmistaja. Mottona on ollut jo perustamisesta lähtien sanonta ”Immer besser” – ”Yhä paremmin”. Miele panostaa tuotteissaan korkeaan laatuun, pitkään käyttöikään ja saksalaisuuteen. Perheyrityksen palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 20.000 työntekijää. Suomalainen tytäryhtiö Miele Oy perustettiin vuonna 1976 ja tänä päivänä mieleläisiä on noin 60 erilaisissa myynnin ja markkinoinnin, talouden sekä teknisen alan tehtävissä Suomessa. 

Ammattilaiset

Osasto Asema/nimike Pätevyys Aloita
Miele Oy / Contact Center Palveluneuvoja Etsimme joukkoomme positiivista ja aikaansaavaa henkilöä, joka nauttii asiakkaiden palvelemisesta.
Työn kuvaus
Miele Oy / Jälkimarkkinointi Huoltoteknikko / lääkinnälliset laitteet & välinehuolto Aikaisempi kokemus Medical-laitteiden huoltamisesta katsotaan eduksi. Soveltuva sähköalan koulutus, sujuva englannin kielen taito, asiakaspalveluhenkisyys ja itsenäinen työskentelyote.
Työn kuvaus
Miele Oy / Jälkimarkkinointi Huoltoteknikko / kodinkoneet Soveltuva sähköalan koulutus, sujuva englannin kielen taito, asiakaspalveluhenkisyys ja itsenäinen työskentelyote
Työn kuvaus

Opiskelijat/ Lopputyöt

Osasto Asema/nimike Pätevyys Aloita