Uuden Benchmark-sukupolven pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Täydellinen tasapaino

Sydän hakkaa. Kaikki aistit toimivat ylikierroksilla. Tästä lähtien vain seuraava askel merkitsee.

Slacklining edustaa palavan kunnianhimon, tekniikan ja intuition täydellistä tasapainoa, jolla voidaan venyttää mahdollisuuksien rajoja. Yksilön pakottava tarve tavoitella yhä uusia korkeuksia kuvastaa hänen ehdotonta uskoaan omiin kykyihinsä, mikä johtaa maksimaaliseen taitoon ja tarkkuuteen. Jokainen liike on sisäistetty, jokainen skenaario harjoiteltu. Materiaalit, asetukset, ohjelmat: Jokainen yksityiskohta on hiottu täydelliseksi. Kaiken keskittymiskyvyn voi kohdistaa täydelliseen tasapainoon.

Ne edustavat tekniikkaa, intuitiota ja tarkkuutta.

Monet slackliningin harrastajat testaavat kykyjensä rajoja harjoittelemalla liikkeitään silmät kiinni. Uskomme, että jokainen yritys voi asettaa uusia standardeja käyttämällä täydellisiksi viritettyä tekniikkaa ja huolellisesti yhteensovitettuja prosesseja. Intuitiivisten käyttöliittymien, räätälöitävien erikoisohjelmien ja optimoidun sovellusteknologian sekä liitettävyysvalmiuksiensa ansiosta Benchmark-koneissa puhdistusteho, käyttäjäturvallisuus ja kustannustehokkuus ovat täydellisessä tasapainossa.

Teknologian kehittämisessä rajat eivät koskaan tule vastaan.
Uudet Benchmark-pyykinpesukoneet

Patentoidut teknologiat ja intuitiiviset käyttöliittymät takaavat erinomaiset pesutulokset täyttömäärältään 9–20 kg:n koneissa.

On tullut aika ottaa seuraava askel.
Uudet Benchmark-kuivausrummut

Innovatiiviset järjestelmät ja vaihtoehtoiset lämmitystavat mahdollistavat tehokkaat kuivausprosessit täyttömäärältään 10–44 kg:n koneissa.

Kaksi tuotesarjaa. Huipulla on yksinäistä.

Kaksi tuotesarjaa ja ratkaisua yritysten erityistarpeisiin: uudet Benchmark-pyykinpesukoneet ja kuivausrummut tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja vaativimpiinkin haasteisiin.
Edullisemmat PERFORMANCE-mallit täyttävät kaikki tavanomaiset vaatimukset. Monien erikoisohjelmiensa ansiosta ne sopivat myös moniin erityisvaatimuksiin.
Erikoisohjelmiensa ja räätälöityjen lisätoimintojensa ansiosta PERFORMANCE PLUS ‑sarjan koneet puolestaan täyttävät jopa kaikkein tiukimmat vaatimukset.
Molempien tuotesarjojen missiona on jatkuvasti nostaa pyykinhuollon standardeja korkeammalle.

Intuitiivinen ohjaus: M Touch Pro, M Touch Pro Plus & M Select

Äärimmäinen tarkkuus auttaa pitämään asiat hallinnassa. Uusi, värillisin symbolein ja käyttäjän omakielisin tekstein varustettu ohjausjärjestelmä takaa helpon käytön ja auttaa välttämään virheitä.

M Touch Pro Plus
PERFORMANCE PLUS ‑sarjan pyykinpesukoneiden M Touch Pro Plus ‑ohjaus tarjoaa M Touch Pron toimintojen lisäksi laajan valikoiman vakio- ja erikoisohjelmia, jotka on räätälöity erityisiä käyttökohteita varten. Kaikki asetukset ovat vapaasti ohjelmoitavissa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tällä ohjausjärjestelmällä voi myös luoda ja tallentaa täysin uusia ohjelmia, mikä mahdollistaa koneen täyden potentiaalin hyödyntämisen kaikenlaisessa käytössä. Konetta ohjataan kätevästi ja mukavasti sormen kosketuksella, kansainväliset symbolit ja värilliset kehykset tukevat helppokäyttöisyyttä.

M Touch Pro
PERFORMANCE-sarjan pyykinpesukoneiden ja PERFORMANCE PLUS ‑sarjan kuivausrumpujen M Touch Pro ‑ohjaus sisältää värillisen kosketusnäytön, intuitiivisen käyttöliittymän, jonka symbolit ovat helposti ymmärrettäviä, valikoiman kieliä ja värikehyksiä sekä paljon hyödyllisiä toimintoja, kuten “opasta minua” -osiot. Kaikkia ohjelmia, myös kahta RKI-yhteensopivaa lämpö- ja lämpökemialliseen desinfiointiin tarkoitettua ohjelmaa voidaan muokata yksilöllisten tarpeiden mukaan esim. ohjelma-aikaa, lämpötilaa tai valittavissa olevia lisätoimintoja muuttamalla.

M Select
PERFORMANCE-sarjan kuivausrumpujen M Select -ohjaus sisältää kaikki keskeiset ohjelmat tyypillisiin käyttötarkoituksiin. Ohjelmien ja lisätoimintojen valinta käy nopeasti ja suoraan kansainvälisin symbolein varustetun ohjauspaneelin kalvopainikkeilla.
Käyttökohteen mukaan valittavana on kolme versiota: COP (rahastin+aikaohjaus), TOP (aikaohjaus) ja ROP (hipaisupainikeohjaus).

Pesu- ja kuivausohjelmat erityistarkoituksiin

Tavoite: Täydellisen yhteensovitetut prosessit. Loppuun asti hiotut prosessiparametrit takaavat erinomaiset tulokset myös lyhyillä ohjelma-ajoilla ja erikoisohjelmissa.

Räätälöidyt ohjelmapaketit
Benchmark-koneissa on laaja valikoima ohjelmapaketteja, joiden asetukset on tarkkaan valittu kutakin käyttökohdetta varten. Nämä etukäteen määritetyt parametrit on suunniteltu varta vasten kutakin käyttökohdetta varten ja ne auttavat saavuttamaan tasapainon erinomaisten pesu- ja kuivaustulosten, tekstiilien hellävaraisen käsittelyn ja luonnonvarojen säästön välillä.

Yksilölliset säädöt uuden ohjelmointityökalun avulla
PERFORMANCE PLUS ‑malleissa kaikki saatavilla olevat ohjelmat on valmiiksi esiasennettu. Jokainen pesu- tai kuivausohjelma voidaan uuden ohjelmointityökalun avulla helposti muokata yksilöllisiä vaatimuksia vastaavaksi. Muutokset ovat mahdollisia ohjelman nimestä aina täysin uusien ohjelmien laadintaan.

Lyhyet erikoisohjelmat
Olipa kyseessä sitten punaviini- tai rasvatahra: Erityistarkoituksiin kehitetyt lyhyet erikoisohjelmat pesevät tai kuivaavat helposti ja hellävaraisesti mitä erilaisemmat tekstiilit, niin erittäin likaiset mopit ja siivouspyyhkeet, arvokkaat suojavaatteet ja raskaat päiväpeitteet kuin erityisen arat silkkitekstiilitkin.

Älykkäät käyttöliittymät

Ratkaisevaa on varma yhteys: WiFi, Ethernet uudet ohjelmistotyökalut tukevat digitaalista pyykinhuollon hallintaa ja koneiden liittämistä asiakkaan omiin järjestelmiin.

Erilaiset liittämisvaihtoehdot
WiFi ja Ethernet ovat vakio-ominaisuuksia ja mahdollistavat koneiden liittämisen käyttöpaikan järjestelmiin ja uuteen Miele MOVE ‑alustaan, mikä tukee prosesseja ja helpottaa pyykinhuoltoa. Kaikki käyttöliittymät myös mahdollistavat suoritustehon ja prosessitietojen tarkastelun etänä, mikä vähentää koneen seisokkiaikoja, kustannuksia ja vaivaa.

Liittäminen Miele MOVEen
Uusi digitaalinen Miele MOVE ‑alusta liittää Professional-pesukoneet ja yhdistää älykkäät ominaisuudet hyödyllisiin toimintoihin, jotta voidaan lukea suoritustehotietoja, visualisoida mahdollisia säästökohteita, lyhentää ohjelma-aikoja ja helpottaa koneiden ja tiedon hallintaa. Seuraava looginen askel: miele.de/mielemove

Uusi Connector Box ‑liitäntärasia
Liitäntärasiat mahdollistavat huippukuorman hallinta- ja maksujärjestelmien sekä annostusjärjestelmien helpon Plug&Play-liittämisen ilman, että edes koneen ulkovaippaa täytyy avata. Liitäntärasiat mahdollistavat joustavan asetusten teon tarkkaa annostusta varten, helpottavat ilmansyöttö- ja poistojärjestelmien sekä muiden ulkoisten pyykinhuollossa tarvittavien järjestelmien liittämistä ja ovat täysin yhteensopivia nykypäivän teknologioiden kanssa. Kaikki koneet on myös mahdollista liittää energianhallintajärjestelmiin.

Uusi ohjelmointityökalu

Reagoi intuitiivisesti pienimpiinkin muutoksiin. Koneen ja ohjelman tietoja on helppo selata ja säätää yksilöllisten tarpeiden ja käyttökohteiden mukaan.

Ohjelmien räätälöinti käy helposti
Uudella ohjelmointityökalulla voit tarkastella ja muokata kone- ja ohjelmatietoja ja liitettyjen koneiden asetuksia. Se on erittäin helppokäyttöinen ja voit sen avulla reagoida joustavasti ja varmasti uusiin määräyksiin, uudentyyppisiin tekstiileihin ja prosessimuutoksiin ja ottaa kaiken irti koneistasi.

Uusien pesu- ja kuivausohjelmien laatiminen
Voit laatia räätälöityjä ohjelmia ja muokata asetuksia vaativienkin erikoistekstiilien huoltoa varten. Voit esimerkiksi muokata linkousnopeuksia, ohjelma-aikoja ja käytettävää vesimäärää yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Tuo ja vie ohjelmia ja asetuksia
Ohjelmointityökalun ja digitaalisten liitettävyysvaihtoehtojen ansiosta voit helposti siirtää esiasetettuja erikoisohjelmia ja itse laatimiasi asiakasohjelmia toisiin saman mallisarjan koneisiin.

Benchmark. Pyykinhuollon uusi standardi

  • Uusi ohjelmisto joustavaan ohjelmien muokkaamiseen
  • Prosessien optimointi, lyhyemmät ohjelma-ajat
  • Intuitiivinen ohjaus, mukava käyttö
  • Älykäs liitettävyys, pyykinhuollon digitaalinen hallinta
  • Vankat osat, pitkä käyttöikä
  • Räätälöidyt erikoisohjelmat, loistavat tulokset
  • Minimaalinen veden ja energian kulutus, maksimaaliset kustannussäästöt

Uudet Benchmark-pyykinpesukoneet

Mielen maailmankuulun laadun ansiosta Benchmark-pyykinpesukoneet on suunniteltu toimimaan yli 30 000 käyttötuntia. Intuitiivinen ohjaus ja yksilölliset asetukset keventävät prosesseja ja tarjoavat käyttäjille turvaa. Ohjelmapaketit, jotka sisältävät lyhyitä, varta vasten perus- ja erityiskäyttökohteita varten kehitettyjä ohjelmia, tuottavat erinomaisia pesutuloksia säästäen samalla luonnonvaroja. Digitaalisten käyttöliittymiensä ja uusien teknologioidensa ansiosta Benchmark-koneet tarjoavat täydellisen tasapainoisen ratkaisun, kun käsiteltävänä on suuria pyykkimääriä monta kerta päivässä.

Tämä pieni vipu ohjaa uskomattomia voimia

Automaattinen luukun lukitus – OneFingerTouch

Sähkömagneettinen OneFingerTouch ‑lukitusjärjestelmä mahdollistaa 415 mm:n luukun avaamisen sormenpäällä. Automaattinen luukun lukitus kytkeytyy päälle ja avautuu kevyesti painamalla, joten sen käyttö on helppoa, turvallista ja mukavaa. Luukun kahvan uudenlaisen muotoilun ja tyypillisten elementtien ansiosta luukun käyttö sujuu nyt entistä intuitiivisemmin. Lukitusjärjestelmä avautuu vasta ohjelman lopussa, mikä tekee koneesta erittäin turvallisen käyttää.

Tasapainoa voi kehittää

Uusi 3D-epätasapainoanturi

Uusi 3D-epätasapainoanturi skannaa rummun ja pyykin pyörimistä 3-ulotteisesti, arvioi suorituskykytietoja suhteessa pyörimissuuntaan ja säätää jatkuvasti rummun pyörimisnopeutta. Tulos: Erittäin alhainen jäännöskosteus, lyhyemmät ohjelma-ajat ja energiansäästö. Samalla anturi huolehtii siitä, että pyykki jakautuu rumpuun tasaisesti. Tämä pidentää erityisesti kovalle rasitukselle altistuvien osien, kuten laakerien ja jousien käyttöikää, ja varmistaa tasaisen käynnin, etenkin täysillä koneellisilla.

Hellävaraisesti virtaava liike.

Patentoitu kennorumpu 2.0

Patentoidun kennorumpu 2.0:n olakkeet antavat veden sataa pyykin päälle, jolloin se kastuu nopeammin, tasaisemmin ja tehokkaammin. Rummun muotoiltuun pintaan muodostuu ohut vesikalvo, jota pitkin pyykki liukuu hellävaraisesti. Tämä johtaa perusteelliseen ja ennen kaikkea hellävaraisempaan pesuun, mikä pitää erityisen haastavat ja arat vaatteet kuosissaan pitkään.

Joustoa liikkeeseen!

Optimoitu ripustusjärjestelmä

Sisäkkäisiin jousiin perustuva ripustusjärjestelmä on suunniteltu kestämään jatkuvaa maksimaalista rasitusta. Itsenäisesti toimivat jouset vaimentavat iskuja, minimoivat rummun värähtelyn, takaavat hiljaisen käynnin ja pidentävät koneen käyttöikää, etenkin kun pestään täysiä koneellisia ja käytetään maksimilinkousnopeuksia.

Uudet Benchmark-kuivausrummut

Benchmark-kuivausrummut pystyvät vielä jopa 20 000 vaativan käyttötunnin jälkeen fysiikan rajoja lähestyviin kuivausaikoihin, tekstiilien hellävaraisesta käsittelystä tinkimättä.
Uudet ohjausjärjestelmät ja älykkäät käyttöliittymät, patentoidut järjestelmät, kuten AirRecycling Flex ja PerfectDry sekä vankka huoltovapaa teknologia takaavat yhdessä tarkat kuivaustulokset sekä asettavat uudet standardit kuivausajoille, pyykin hellävaraiselle käsittelylle ja matalalle energiankulutukselle.

Hyödynnä jokainen hengenveto.

AirRecycling Flex

Rummusta poistuessaan prosessi-ilma sisältää vielä runsaasti ylijäämälämpöä. AirRecycling Flex hyödyntää tätä ensimmäisenä maailmassa ja mahdollistaa entistä energiatehokkaamman ja nopeamman kuivauksen käyttöpaikan oloista riippumatta: Dynaamisen kierrätysilman ohjauksen ja ilmavirtausten ansiosta järjestelmä ohjaa suuren osan lämpimästä ilmasta takaisin kuivausprosessiin ja reagoi samalla käyttöpaikan oloihin, kuten huoneenlämpötilaan. Tulos: Nopeampi lämmitysvaihe, matalampi kytkentätaajuus lämpimänä, osien pitkäikäisyys ja luonnollisesti tasalaatuiset ja tarkat kuivaustulokset pienemmillä käyttökustannuksilla ja lyhyemmillä ohjelma-ajoilla.

Anturien ja kineettisen energian vuorovaikutus.

PerfectDry-järjestelmä

Äärimmäisen tarkka kuivaus mineraalianturien ansiosta: PerfectDry-järjestelmä tarkkailee jatkuvasti pyykin jäännöskosteutta ja veden johtokykyä ja säätää kuivausprosessin tarkasti veden mineraalipitoisuuden mukaan. Etukäteen valittu jäännöskosteustaso saavutetaan tarkasti ja kuivaustulos on erinomainen: pyykki ei jää liian kosteaksi tai kuivu liikaa. Tämä puolestaan säästää sekä aikaa että kustannuksia: Koneen ääressä ei tarvitse odotella ohjelmien loppumista tai lisätä minuutteja kuivausaikaan, jos pyykki onkin jäänyt liian kosteaksi.

Energia tulisi hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.

Lämpöpumpputeknologia

Helppoja asentaa, kuluttavat vain vähän energiaa: Uudet Benchmark-lämpöpumppukuivausrummut toimivat matalilla prosessilämpötiloilla eivätkä vaadi poistoilmaputkea. Sen sijaan niiden hukkalämpö otetaan talteen lämmönvaihtimien avulla. Tämä edistyksellinen teknologia takaa kaikentyyppisten tekstiilien hellävaraisen kuivauksen ja pienentää energiankulutusta noin 60 % vastaaviin sähkölämmitteisiin malleihin verrattuna. Yhdessä uuden ympäristöystävällisen R134a-kylmäaineen kanssa kuivaimet antavat osaltaan panoksensa luonnon suojelemiseen..

Huippusuoritukset edellyttävät huolellista lämmittelyä

Useita erilaisia lämmitystapoja

Erilaiset lämmitystavat mahdollistavat erityyppisten energianlähteiden käytön: kaasu, höyry ja kuuma vesi ovat nyt tarjolla myös kuivausrumpuihin, joiden rummun tilavuus on 500 l. Koneissa on asennusta entisestään helpottava yksivaiheliitäntä. Näin Miele varmistaa, että koneita voidaan ilman muutostöitä käyttää kaikilla lämmitystavoilla, eli sähköllä, kaasulla, lämpöpumpulla tai kuumalla vedellä, joten ne ovat välittömästi käyttövalmiita.

*Kuvassa höyrylämmitys

Tarkasti kohdennettuja ratkaisuja erityisvaatimuksiin

Varustettu oman alasi vaatimuksia varten

Tiukat hygieniavaatimukset, erityisen arat tekstiilit tai erittäin likainen pyykki: Benchmark täyttää kaikki vaatimukset, kuten MopStar sopimuspesuloille tai Self-Service itsepalvelupesuloille. On tullut aika ottaa seuraava askel.