PG 8583 [WW AD PD] - Prosessiominaisuudet

Näytä tuote
EcoDry patentoidulla AutoOpen-toiminnolla*Patentti: DE 102 007 008 950 B4

Kätevä apu kuivaukseen

AutoOpen-toiminnon ansiosta laitteen luukku avautuu puhdistusohjelman päätyttyä, heti kun pesutilan lämpötila on laskenut alle 70 °C:n. Näin jäännöskosteus poistuu nopeasti pesutilasta ja pestyt tavarat kuivuvat nopeammin.
Nopeussäätöinen lämpöpumppu**Patentti: EP 1 047 334 B2Patentti: EP 1 247 993 B1

Täydellisten tulosten ydin

Vaihtuvakierroksinen, lämmitysvastuksilla varustettu kiertovesipumppu on Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneiden sydän ja ainutlaatuinen ominaisuus. Yksittäisissä ohjelmissa pumpun nopeus, ja sen seurauksena pesupaine, säätyy kulloistenkin vaatimusten mukaisesti – korkealla paineella onnistuu itsepintaistenkin tahrojen poisto, ja alhainen paine puolestaan takaa, että kaikki pestävät kohteet kastuvat täydellisesti.
Materiaalien suojaaminen saa arvon säilymään

Välineistö parhaissa mahdollisissa käsissä

Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneilla saavutetaan erinomaisia puhdistustuloksia samalla kun arvokasta välineistöä suojellaan mahdollisimman hyvin. Tämä johtuu pääasiassa lukuisista käyttäjäkohtaisista ohjelmista, jotka ovat johtavien instrumentti- ja laboratoriolasitavaroiden valmistajien testaamia ja suosittelemia.
Optimaalinen koneellinen käsittelyteho

Monikäyttöinen

Pesu- ja desinfiointikoneiden puhdistustulos on moitteeton niin lääkäreiden vastaanotoilla, klinikoilla ja keskusvälinehuolloissa kuin laboratorioissa ja teollisuudessakin. Tämä johtuu innovatiivisten ja hyväksi koettujen ominaisuuksien yhdistelmästä, joka kattaa täydellisesti säädellyn pesupaineen, optimaalisesti suunnitellut korit, tehokkaan suodatuksen, suihkuvarsien valvonnan ja eri käyttökohteita varten suunnitellut pesuohjelmat.
Innovatiiviset koneelliset käsittelyohjelmat

Täydellistä puhtautta

Miele Professional on jo yli 50 vuoden ajan tehnyt puhdistusta ja desinfiointia koskevaa jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä. Vuosikymmenien kokemuksestamme on syntynyt erikoisohjelmia, kuten ohjelmat orgaaniselle ja epäorgaaniselle kontaminaatiolle sekä Orthovario-, OxiVario- ja Robotvario-ohjelmat.
Ihanteellinen pesupaine

Puhtaat tulokset

Paine, jolla vesi kulkee suihkuvarsien ja -suuttimien läpi, on äärimmäisen tärkeä puhdistustuloksen luotettavuuden ja taloudellisuuden kannalta. Korkea pesupaine irrottaa itsepintaiset tahrat, kun taas matala paine varmistaa pesukohteiden täydellisen kastumisen. Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneet yhdistävät nämä kaksi etua yksilöllisesti räätälöidyn pesupaineen avulla.
Integroitu vedenpehmennys

Puhtaammat tulokset

Vesijohtoveden mineraalit voivat estää puhdistusbrprosessin ja aiheuttaa jäämien kiinnittymistäbrvälineisiin. Mielen lämpödesinfiointilaitteet varustetaan tehtaalla vedenpehmentimellä, joka poistaa suurimman osanbrvesijohtoveden kovuutta aiheuttavista ioneista. Jos kyseessä on äärimmäisen kovabrvesi ja klinikat, joissa käytetään suuria määriä välineitä,brtäydellinen lisädemineralisointi voi ollabrtaloudellisesti järkevää.
Onttojen instrumenttien täydellinen viimeistely

Täysin puhdasta

Monimutkaiset ontot instrumentit, kuten erityisesti MIS- tai robottikirurgiassa käytetyt instrumentit ja ohutputkiset laboratoriolasitavarat tai siirtoinstrumentit asettavat myös koneelliselle puhdistukselle erityisiä vaatimuksia. Optimaalisten tuloksien saavuttamiseksi Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneissa on älykäs järjestelmä, jossa yhdistyvät optimoitu pesutekniikka, käyttäjäkohtaiset pesuvaunut ja räätälöidyt ohjelmat.