PST 2220 - Tärkeimmät ominaisuudet

Näytä tuote
Erittäin kätevä käyttää

Värillinen kosketusnäyttö

Suuri värillinen kosketusnäyttö ja intuitiivinen valikkorakenne helpottavat, nopeuttavat ja tehostavat koneen päivittäistä käyttöä vastaanotoilla. Asiakasohjelmat ja testiohjelmat ovat valittavissa heti, kun koneet kytketään päälle. CUBE X:n integroitu ohje-painike helpottaaa käyttöä entisestään.
Ergonominen muotoilu

Pienikokoinen ja käytännöllinen

Koneiden ergonominen muotoilu lisää käyttömukavuutta. Pienen kokonsa ansiosta nämä koneet sopivat hyvin kaikentyyppisille vastaanotoille. Tankin täyttö on ison integroidun suppilon ansiosta poikkeuksellisen helppoa. Vaihtoehtoisesti nämä koneet on helppo liittää vedenkäsittelyjärjestelmään. Tankin kannen saa puhdistuksen helpottamiseksi irrotettua ilman työkaluja.
Helppo tiedonsiirto

WiFi-käyttöavain

Vaihtoehtoisesti tiedonsiirtoon voidaan käyttää WiFi-yhteyttä. Sen avulla tiedot on helppo siirtää muihin ohjelmistojärjestelmiin.
Yksilöllinen käyttäjätunnistus

Turvallinen tunnistus

Tarvittaessa sterilointiohjelmia tarkastavat ja hyväksyvät henkilöt voivat rekisteröityä digitaalisesti. Käyttäjät tunnistautuvat 6-numeroisella PIN-koodilla. Hyväksyntien vahvistamisen lisäksi järjestelmä kirjaa kulloisenkin käyttäjän nimen.
Lyhyemmät ohjelma-ajat

EcoDry

Cube X tarjoaa lyhyet ohjelma-ajat, pidentää instrumenttien käyttöikää ja auttaa säästämään runsaasti energiaa. Älykäs EcoDry-tekniikka mahdollistaa kuivauksen keston säätämisen täyttöerän koon mukaan. B-vakioluokan ohjelmissa instrumentit tai huokoiset steriloitavat tuotteet steriloituvat ja kuivuvat jopa 30 % lyhyemmässä ajassa.