PRI 210 [EL STW AB] - Käyttömukavuus

Näytä tuote
Telan nopeus säädettävissä

Mukautettu mankelointinopeus

Eri mankelointinopeudet ovat tarpeen pyykin tyypin ja jäännöskosteuden mukaan. Tämän vuoksi voit säätää Miele Professional -mankeleiden telan nopeutta vähän kerrallaan. Näin ollen laite voidaan mukauttaa myös eri käyttäjien työskentelynopeuksiin.
Taukotoiminto

Lyhyen tauon pitäminen

Jos mankelin käyttö keskeytyy hetkeksi, se voidaan asettaa tilaan, joka suojaa pyykkiä ja säästää energiaa: Kun taukotila on valittu kosketusnäytöstä, mankelikouru nousee ja tela pysähtyy. Mankelikouru pysyy ensin aktiivisena ja viiden minuutin kuluttua lämpötila laskee.
Vain Mielellä
Parasta ergonomiaa

Korkeussäädettävä

Kuumamankeleiden korkeussäädettävien jalkojen ansiosta työskentely on ergonomista. Tämän lisäksi saatavilla on valinnainen jalusta.
Suosikkiohjelma

Nopea ja kätevä

Usein käytetty lämpötila- ja mankelointinopeusyhdistelmä voidaan tallentaa suosikkiohjelmaksi. Silloin se näkyy kosketusnäytössä erityisellä nimellä ja voidaan valita yhdellä kosketuksella.
Vain Mielellä
FlexControl-jalkakytkin

Kaikki hallinnassa

Syötön aikana tapahtuvat virheet voidaan helposti välttää: liikuteltavan jalkakytkimen aktivoiminen pysäyttää telan. Myös syöttöhihnoilla varustettujen mankeleiden hihnat pysähtyvät.