Ilmanpuhdistimet ammattikäyttöön

EtusivuTuotteetIlmanpuhdistimet

Maksimaalinen suorituskyky, hiljainen ääni

Mielen AirControl tekee yhdessäolosta ja yhdessä työskentelystä miellyttävää. Tehokkaat ilmanpuhdistimemme tarjoavat 5-portaisen suodatusjärjestelmänsä ja siihen kuuluvan tehokkaan HEPA H14 -suodattimen ansiosta parhaan mahdollisen suojan viruksilta, bakteereilta, sieni-itiöiltä ja muilta ilmassa leviäviltä hiukkasilta. Helppokäyttöisinä, hiljaisina ja luotettavina ne ovat sataprosenttisen mukavia ammattikäytössä.

Uudet tuotteet

Miele Professional tarkoittaa innovaatiota. Tutustu nyt uusimpiin tuoteinnovaatioihimme ja löydä oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Miksi valita ilmanpuhdistukseen Miele Professional?

Erinomainen suorituskyky 

Vain puhdasta ilmaa

Hankkiessasi Miele Professional ilmanpuhdistimen saat täydellisen järjestelmän, joka tuottaa äärimmäisen puhdasta ilmaa. Mielen laitteet edustavat modernia muotoilua ja sopivat mitä erilaisimpiin kohteisiin, kuten kouluihin, päiväkoteihin, toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin, lääkärin vastaanotoille ja hoivakoteihin.
Vahva kumppani 

Tyypillistä Mieleä, myös huollon osalta

Miele Professional asettaa standardit joka alalle, myös palvelulle. Ei ole sattumaa, että Mielen asiakaspalvelu on jo vuosien ajan saanut kiitosta erinomaisesta palvelutasostaan.
Rahoituspalvelut 

Räätälöidyt tarjoukset 

Miele Professional -koneet ja -lisävarusteet tuovat etuja alusta lähtien – jo sijoituksen suunnitteluvaiheessa. Palvelu- ja myyntituen lisäksi Miele tarjoaa tarvittaessa myös edullisia rahoituspalveluita.
Asiantuntijuus takaa täydelliset tulokset 

Äärimmäisen innovatiivinen

Miele Professional on jo yli 120 vuoden ajan kehittänyt laadukkaita puhdistusjärjestelmiä mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Tänä aikana olemme nousseet maailman markkinajohtajien joukkoon ennen kaikkiea tinkimättömien laatuvaatimustemme ansiosta.
Täydellisen ympäristöystävällinen 

Poikkeuksellisen tehokas ja taloudellinen 

Erittäin suorituskykyinen, tehokas ja samalla taloudellinen laite. Nämä pikaisesti ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional ‑järjestelmiin.