Ilmanpuhdistin ammattikäyttöön

Helppokäyttöinen, hiljainen ja luotettava: Ammattikäyttöön tarkoitetut ilmanpuhdistimet pitävät ilman taatusti puhtaana ja tarjoavat maksimaalisen suojan.

EtusivuTuotteetIlmanpuhdistimetIlmanpuhdistin ammattikäyttöön

Lue lisää ilmanpuhdistimistamme

Asiantuntijuus takaa täydelliset tulokset 

Äärimmäisen innovatiivinen

Miele Professional on jo yli 120 vuoden ajan kehittänyt laadukkaita puhdistusjärjestelmiä mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Tänä aikana olemme nousseet maailman markkinajohtajien joukkoon ennen kaikkiea tinkimättömien laatuvaatimustemme ansiosta.

Asiantuntijuus takaa täydelliset tulokset 

Miele Professional on jo yli 120 vuoden ajan kehittänyt laadukkaita puhdistusjärjestelmiä mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Tänä aikana olemme nousseet maailman markkinajohtajien joukkoon ennen kaikkiea tinkimättömien laatuvaatimustemme ansiosta. Erinomainen maineemme perustuu myös poikkeukselliseen innovaatiovoimaamme. Miele Professionalin suunnittelijat käyttävät paljon aikaa ja energiaa parannuksiin ja uusien tekniikoiden kehittämiseen, mikä vie koko ilmanpuhdistusteknologian alaa eteenpäin – ja luonnollisesti hyödyttää käyttäjiä.
Erinomainen suorituskyky 

Vain puhdasta ilmaa

Hankkiessasi Miele Professional ilmanpuhdistimen saat täydellisen järjestelmän, joka tuottaa äärimmäisen puhdasta ilmaa. Mielen laitteet edustavat modernia muotoilua ja sopivat mitä erilaisimpiin kohteisiin, kuten kouluihin, päiväkoteihin, toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin, lääkärin vastaanotoille ja hoivakoteihin.

Erinomainen suorituskyky 

Hankkiessasi Miele Professional ilmanpuhdistimen saat täydellisen järjestelmän, joka tuottaa äärimmäisen puhdasta ilmaa. Mielen laitteet edustavat modernia muotoilua ja sopivat mitä erilaisimpiin kohteisiin, kuten kouluihin, päiväkoteihin, toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin, lääkärin vastaanotoille ja hoivakoteihin. Koska haluamme tarjota vain parasta mahdollista ilmanpuhdistusta, olemme yhdessä tosielämän tilanteiden asiantuntijoiden kanssa hienosäätäneet ilmanpuhdistimemme ja noudattaneet sen suunnittelussa olennaisia tarpeita ja suosituksia.
Täydellisen ympäristöystävällinen 

Poikkeuksellisen tehokas ja taloudellinen 

Erittäin suorituskykyinen, tehokas ja samalla taloudellinen laite. Nämä pikaisesti ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional ‑järjestelmiin.

Täydellisen ympäristöystävällinen 

Erittäin suorituskykyinen, mutta samalla tehokas ja taloudellinen laite. Nämä ensi lukemalta ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional -järjestelmäratkaisuihin.brViimeisintä uutta edustavien teknologioiden ja ylivertaisen laadukkaiden materiaalien käyttö kertoo niistä tiukoista vaatimuksista, joita me tuotteidemme tehokkuudelle asetamme.
Vahva kumppani 

Tyypillistä Mieleä, myös huollon osalta

Miele Professional asettaa standardit joka alalle, myös palvelulle. Ei ole sattumaa, että Mielen asiakaspalvelu on jo vuosien ajan saanut kiitosta erinomaisesta palvelutasostaan.

Vahva kumppani 

Miele Professional asettaa standardit joka alalle, myös palvelulle. Ei ole sattumaa, että Mielen asiakaspalvelu on jo vuosien ajan saanut kiitosta erinomaisesta palvelutasostaan. Kattavan huoltoliikeverkoston ansiosta huoltokäynti pysytään takaamaan arkipäivinä yleensä 24 tunnin kuluessa, ja mukana kuljetettavien varaosien ansiosta viat saadaan noin 90 % tapauksista korjattua jo ensimmäisellä huoltokäynnillä. Pääsääntöisesti varaosat ovat saatavissa seuraavana arkipäivänä. Valittavissa on myös erilaisia ylläpitosopimuksia, jotka voivat kattaa niin huoltoa kuin kunnossapitoakin. Näin ehkäistään käyttöseisokkeja ja pidetään yllä laitteen arvoa. 
Rahoituspalvelut 

Räätälöidyt tarjoukset 

Miele Professional -koneet ja -lisävarusteet tuovat etuja alusta lähtien – jo sijoituksen suunnitteluvaiheessa. Palvelu- ja myyntituen lisäksi Miele tarjoaa tarvittaessa myös edullisia rahoituspalveluita.

Rahoituspalvelut 

Miele Professional -koneet ja -lisävarusteet tuovat etuja alusta lähtien – jo sijoituksen suunnitteluvaiheessa. Palvelu- ja myyntituen lisäksi Miele tarjoaa tarvittaessa myös edullisia rahoituspalveluita. Rahoituksesta liisaukseen: mukautettujen ja joustavien rahoitusvaihtoehtojemme avulla pääset nopeasti nauttimaan kuuluisasta Miele-laadusta.