Laatua, johon voit luottaa

Miele Professional -koneet ovat Mielen suunnittelijoiden kehittämiä ja huolella valitut komponentit valmistetaan pääasiassa omissa osaamiskeskuksissamme Saksassa ja muualla Euroopassa. Näin voimme taata tuotteillemme mahdollisimman pitkän käyttöiän ja kaikelle tekemällemme sataprosenttisen laadun – tähän ei tällä alalla pysty kukaan muu. Meille saksalainen suunnittelu tarkoittaa ensisijaisesti sitä, että huolehdimme yksityiskohdista äärimmäisen tarkasti. Lisäksi teemme kaikkemme ihan pienimpienkin parannusten eteen.
Olipa kyse sitten prosessiturvallisuudesta lääketieteellisessä teknologiassa tai luotettavasta puhtaudesta pesulatekniikassa,
Mielen arvot, jotka koskevat kunnianhimoista tutkimusta, merkittäviä investointeja ja tinkimätöntä laadunvalvontaa, seuraavat meitä joka askeleella. Riippumatta siitä, kuinka hektinen päivärutiinisi on ja mitä vaatimuksia koneillemme asetat, et koskaan tule pettymään koneidemme suoritustehoon ja kestävyyteen. Miele-koneiden kestävyys testataan perusteellisesti ennen toimitusta. Vasta kun kone on läpäissyt kaikki testit erinomaisin arvosanoin, se on valmis käyttöä varten. Tarkasti prosessejasi varten räätälöityinä Miele Professional -koneet takaavat, että pystyt pitämään pääsi kylmänä – vaikka tilanteet kuumenisivatkin.
Mallista riippuvat ominaisuudet – kuva(t) esimerkkinä tietoja varten