Hotellit, hostellit, aamiaismajoitus

Järkevää pyykinhoitoa ja hohtavan puhtaita astioita

Ammattilaiset kohtaavat haasteita päivittäin, sekä taloudellisten päätösten että huippuvieraanvaraisuuteen liittyvien käytännön seikkojen suhteen. Tinkimätön puhtaus ja hygienia ovat kaiken perusta. Niille edellytyksenä on tietenkin, että keittiö- ja baarialueiden lasien ja astioiden puhdistuksen lisäksi myös pyykinhoito toimii 100-prosenttisen mutkattomasti. Miele Professional on ammattilainen astioiden ja tekstiilien hoidon saralla.
Ammattimaisen puhdasta
Miele PG 805x-sarjan astianpesukoneissa on pyörivä suihkulapa sekä pesutilan katossa etta pohjassa, lisäksi yläkorin/lavetin alapuolella on pyörivä suihkulapa, joka ottaa veden koneen takaseinästä. Näin koko yläkori voidaan käyttää astioiden asetteluun. Koneissa voidaan käyttää kooltaan enintään 500x500 mm koreja.
 Ainutlaatuinen puhdasvesijärjestelmä
Mallit PG 8055, PG 8056 ja PG 8059 ovat puhdasvesijärjestelmäisiä suurtalousastianpesukoneita, joiden tehokas kiertovesipumppu, sihtijärjestelmä ja jokaiseen pesu- ja huuhteluvaiheeseen uutta, puhdasta vettä ottava pesutekniikka takaavat erinomaisen pesutuloksen ja korkean hygieniatason.
Puhdasvesijärjestelmä - täydellinen puhdistustulos
Miele Professional astianpesukoneiden ainutlaatuinen puhdasvesijärjestelmä - jokaisessa pesuvaiheessa vaihtuva vesi - pesee astiat puhtaiksi nopeasti, taloudellisesti ja hygieenisesti. Laajasta mallistosta löytyy juuri oikeanlainen astianpesukone mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin.
Mallista riippuvat ominaisuudet – kuva(t) esimerkkinä tietoja varten