Häikäisevät tulokset

Rentoa kokkailua – ei täällä: Ravintoloissa vaaditaan äärimmäistä keskittymistä ja hyvää fyysistä kuntoa. Kaikki tapahtuu nopeasti. Astioiden ja aterimien on oltava sekä tahrattoman puhtaita että myös mahdollisimman nopeasti uudelleen käytettävissä. Myös Mielen ammattikoneet toimivat nopeasti ja tehokkaasti. Ne ovat tehokkaita, poikkeuksellisen taloudellisia ja erittäin helppokäyttöisiä pesten samalla kuitenkin pyykit ja astiat erityisen hellävaraisesti. Voimme siis taata, että tulokset ovat täydellisiä joka kerta ja että vieraat saavat erinomaisen ensivaikutelman.
 Kirkkautta Mielen kanssa
Miele Professional astianpesukoneet pesevät astiat sädehtivän puhtaiksi nopeasti, taloudellisesti ja hygieenisesti. Kolme pyörivää suihkuvartta ja muokattava korirakenne mahdollistaa kaikenlaisten astioiden vaivattoman pesun.
Ainutlaatuinen puhdasvesijärjestelmä
Mallit PG 8055, PG 8056 ja PG 8059 ovat puhdasvesijärjestelmäisiä suurtalousastianpesukoneita, joiden tehokas kiertovesipumppu, sihtijärjestelmä ja jokaiseen pesu- ja huuhteluvaiheeseen uutta, puhdasta vettä ottava pesutekniikka takaavat erinomaisen pesutuloksen ja korkean hygieniatason.
Parhaisiin puhdistustuloksiin
Miele Professional astianpesukoneet pesevät astiat puhtaiksi nopeasti, taloudellisesti ja hygieenisesti. Laajasta mallistosta löytyy juuri oikeanlainen astianpesukone mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin.
Mallista riippuvat ominaisuudet – kuva(t) esimerkkinä tietoja varten