Sairaalat ja klinikat

Tehokas, turvallinen ja suorituskykyinen

Hyödy Miele Professionalin koneiden ja varusteiden erinomaisesta taloudellisuudesta. Kaikki tuotteet toimivat erityisen perusteellisesti, mutta ovat silti hellävaraisia materiaaleille. Laadukas rakenne tarkoittaa helppohoitoisuutta sekä takaa, että sijoituksen arvo säilyy pitkään. Tämän lisäksi tehokas veden ja kemikaalien käyttö alentaa käyttökuluja entisestään.  
Yksilöllisiä puhdistusratkaisuja
Miele tarjoaa kokonaisratkaisuja turvalliseen ja tehokkaaseen instrumenttien puhdistukseen lääkäriasemille, terveyskeskuksiin, leikkaussaleihin ja sairaaloihin. Mieleltä löytyy ratkaisu myös kaikkein erikoisimpien kriittisten instrumenttien puhdistukseen.
System4Med – kaikki yhdeltä toimittajalta
 System4Med liittää turvallisesti yhteen koneet, lisävarusteet ja dokumentoinnin - kaikki yhdeltä toimittajalta.
 Hygieniaa astioidenpesuun
Alati kasvavan elinajanodotteen myötä sairaaloissa on ihmisiä pitkäaikaishoidossa kärsien kroonisista sairauksista ja heikentyneestä immuunijärjestelmästä. Tällöin myös astiahuollossa hygieniavaatimukset kasvavat. Salmonella-infektioiden esiintymisellä on yhä tärkeämpi rooli erityisesti hoitokodeissa. Muiden, usein monilääkeresistenttien bakteerien vaara on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Mielen puhdasvesijärjestelmäinen PG 8059 HYGIENE -astianpesukone lämpödesinfiointiohjelmineen on tärkeä bakteerien pysäyttäjä.
Käyttövalmiit mopit
Puhdas, hygieeninen ja käyttövalmis moppi.
Valmiksi puhdistusaineella tai lattianhoitoaineella käsitelty moppi siirretään suoraan pesukoneesta puhdistuskärryn laatikkoon. Moppi on siis heti valmis käyttöön.
- Parannettu hygieniastandardi
- Pienempi pesuaineen kulutus
- Parempi puhdistustaso
- Aika- ja kustannussäästöt
Käyttövalmiit siivouspyyhkeet
Pesty ja valmiiksi pesu- tai desinfektioaineella käsitelty siivouspyyhe
- Parannettu hygieniastandardi
- Pienempi pesuaineen kulutus
- Parempi puhdistustaso
- Aika- ja kustannussäästöt
Mallista riippuvat ominaisuudet – kuva(t) esimerkkinä tietoja varten