Vanhainkodit ja hoitokodit

Hygieniaosaamisen etuja

Palvelukotien pyykinhoidossa ja keittiöissä hygienia on erityisen tärkeää, toisin sanoen taudinaiheuttajien leviämisen jatkuva välttäminen on olennaista. Tämän saavuttamiseen tarvittava tietotaito on lujasti Mielen hallussa, onhan se jo vuosikymmeniä ollut markkinajohtaja sairaalainfektioiden leviämisen estämisessä, esim. puhdistamalla lääkinnällisiä välineitä leikkauksia varten.
 Hygieniaspesialisti
Alati kasvavan elinajanodotteen myötä palvelu- ja vanhaikodeissa pitkäaikaishoidossa on kroonisia sairauksia potevia ja heikentyneen immuunijärjestelmän vaivaamia asukkaita. Tällöin myös astiahuollossa hygieniavaatimukset kasvavat. Salmonella-infektioitakin saattaa esiintyä hoitokodeissa. Muiden, usein monilääkeresistenttien bakteerien vaara on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Mielen puhdasvesijärjestelmäinen PG 8059 HYGIENE -astianpesukone lämpödesinfiointiohjelmineen on tärkeä bakteerien pysäyttäjä.
 Käyttövalmis moppi
Puhdas, hygieeninen ja käyttövalmis moppi.
Valmiksi puhdistusaineella tai lattianhoitoaineella käsitelty moppi siirretään suoraan pesukoneesta puhdistuskärryn laatikkoon. Moppi on siis heti valmis käyttöön.
 Käyttövalmis siivouspyyhe
Pesty ja valmiiksi pesu- tai desinfektioaineella käsitelty siivouspyyhe
Palvelua asukkaiden hyväksi
Hoitokodeissa syntyy monenlaista pyykkiä, mikä vaatii myös pesulatoiminnalta tehokkuutta ja joustavuutta. Suuri määrä sänkyjä tarkoittaa vastaavasti paljon pestäviä liinavaatteita. Suorituskykyinen pesularatkaisu mahdollistaa myös peittojen, tyynyjen ja petauspatjojen pesun. Lisäksi asukkaiden henkilökohtaiset vaatteet tulisi huoltaa hellävaraisesti erilaiset tekstiililaadut huomioiden. Korkeatasoinen omapesula tarjoaa mahdollisuuden huoltaa kaikenlainen pyykki taloudellisesti ja joustavasti.
Mallista riippuvat ominaisuudet – kuva(t) esimerkkinä tietoja varten