Loistavia tuloksia nopeasti ja luotettavasti

Lyhyet ohjelma-ajat tarkoittavat, että tekstiilit ja astiat ovat pian jälleen käyttövalmiina.
Mielen PIKKUJÄTTILÄISET käsittelevät 8 kg pyykkiä vain 60 minuutissa. Ne sopivat täydellisesti pieniin tiloihin, missä suuria pyykkimääriä on käsiteltävä nopeasti ja perusteellisesti. Lisäksi Miele Professionalin puhdasvesijärjestelmäiset astianpesukoneet ovat käytettävissä uudelleen vain 5 minuutin kuluttua, valitusta ohjelmasta riippuen. Näin voidaan taata maksimaalinen joustavuus ja tehokkuus myös ruuhka-aikoina. 
 Pikkujättiläiset - ratkaisu pienyrityksille
Mielen pikkujättiläiset merkitsevät kestävää rakennetta, taloudellista pesutekniikkaa, yksilöllisiä ohjelmointimahdollisuuksia ja pitkää käyttöikää. Tavanomaista vahvemmat kulutusosat, kuten iskunvaimentimet ja tiivisteet, takaavat laitteille pitkän eliniän: Miele Professional -pesukoneet on testattu kestämään 30000 käyttötuntia.
Tankkiastianpesukone nopeaan pesuun
Miele PG 8166 edestä täytettävä tankkiastianpesukone soveltuu mm. ravintola- ja majoitusalan yrityksiin, pitopalveluihin ja kohteisiin, joissa nopeat pesuohjelmat ovat ehdottoman tärkeitä.
PG 8166 pesee astiat todella nopeasti, sillä  lyhin pesuaika on vain 55 sekuntia,  elis sen puhdistusteho on noin 1.188 lautasta/tunnissa.
Mallista riippuvat ominaisuudet – kuva(t) esimerkkinä tietoja varten