Kalusteisiin sijoitettavat Miele-astianpesukoneet

Uusissa ProfiLine-astianpesukoneissa on joukko yksityiskohtia, jotka tekevät astioiden pesemisestä entistäkin mukavampaa ja takaavat samalla huipputulokset. Mielen astianpesukoneissa on lukuisia varusteita, joihin Mielellä on patentti: esim. lasinhoitotekniikka sekä AutoOpen-toiminnolla avautuva astianpesukoneen luukku.
 Miele astianpesukoneet moniin tarpeisiin
Aamiainen, lounastauko, kokoukset, asiakastilaisuudet, tapahtumat - monissa yrityksissä on runsaasti tilaisuuksia, joista syntyy valtava määrä pestäviä astioita. Myös joissakin kotitalouksissa, joissa ruoanlaitto on rakas harrastus, saattaa syntyä tavanomaista enemmän astioita ja silloin lyhyet ohjelma-ajat nopeuttavat astioiden kiertoa. Uudet ProfiLine-astianpesukoneet täyttävät nämä vaatimukset.
Professional: Sopii kohteisiin, joissa kodinkoneen nopeus ja tehokkuus ei enää vastaa tarvetta. Erilaisia malli- ja asennusvaihtoehtoja.
Nopeampi: Lyhin ohjelma-aika on vain 17 minuuttia!
Tehokkaampi: ProfiLine astianpesukoneet ovat ihanteellinen ratkaisu suurehkoihin astiamääriin, usein toistuvaan pesuun ja nopeaan puhdistukseen.
Kätevämpi: Luukun automaattinen avautuminen pesuohjelman lopussa, nestemäisen pesuaineen annostelulaitteen liitäntämahdollisuudet ja lukuisia muita mukavuuksia.
Tehokkaampi: Energiankulutusta on vähennetty 11%, ja vedenkulutusta peräti 19% verrattuna edelliseen mallisarjaan.
Vapaasti seisovat tai työtason alle sijoitettavat
Toimistotoimistoissa, erikoismyymälöissä tai vaikkapa kampaamoissa tarjottava pieni välipala tai kahvi on osa päivittäistä asiakaspalvelua. Asiakkaat todella arvostavat kun tarjottavat voi nauttia posliinisesta ja lasisesta astiasta eikä kertakäyttöastioista. Tällöin yrityksissä tuleekin paljon pestäviä lautasia, kuppeja, ruokailuvälineitä ja muita astioita.
Malli PG 8130 on näppärä astianpesukone huolehtimaan syntyneistä astiavuorista tehokkaasti. Puhtaat astiat ovat uudelleen käytettävissä todella nopeasti.
Vapaasti seisova malli PG 8130 on helppo asentaa ja jos astianpesukoneen halutaan sulautuvan muihin keittiökalusteisiin, on mallivaihtoehtoja useita osittain integroitavista aina täysintegroitaviin malleihin.
Integroitavat mallit
ProfiLine-astianpesukone on täydellinen ratkaisu myös sellaisiin kohteisiin, joissa arvostetaan tyylikästä muotoilua. Kuumavesiliitännän ja kolmivaihevirran ansiosta laitteet ovat mahdollisimman tehokkaita. XXL-pesutilalla ja integroidulla ruokailuvälinelaatikolla varustetut mallit PG 8132 SCi ja PG 8133 SCVi pystyvät pesemään 14 hengen astiaston puhtaaksi perusteellisesti ja hellävaraisesti.
Mallista riippuvat ominaisuudet – kuva(t) esimerkkinä tietoja varten