Huoltopalvelut

Kattava ja luotettava

Nopeat vasteajat
Mielen pätevien huoltoteknikoiden kattava palveluverkosto lyhentää vasteaikoja. Näin koneesi saadaan takaisin käyttökuntoon mahdollisimman nopeasti.

90 % korjauksista ensimmäisellä käynnillä
Teknikkomme tarjoavat sinulle nopeaa palvelua. Asiakaspalvelun autoissa on optimaalinen varaosavalikoima ja teknikon asiantuntemusta vastaava työkalusarja. Mahdollisesti puuttuvat varaosat toimitetaan pääsääntöisesti jo seuraavan päivänä.

Erikoistyökalut
Jokaisella yhtiön omalla teknikolla on käytössään erikoistyökalut, instrumentit lämpötilojen mittaamiseen ja tallennukseen, mittalaitteet sekä vianmääritysohjelmistot.

Osaava


Teknikkomme vastaavat mielellään myös kysymyksiisi, kuten:

  • Kemiallinen pesu
  • Erikoissovellukset vanhainkodeissa, hoitokodeissa ja sairaaloissa
  • Kiinteistöhuolto
  • Pelastuslaitokset
  • Ammattikäytössä olevat astianpesukoneet ja pesuaineiden käyttö
  • Instrumenttien ja laboratoriolasien puhdistus.

Mielen teknikot voivat muokata Profitronic-ohjauksella olevia pesulakoneita yksilöllisiä käyttöprosesseja varten. Erikoisohjelmat voidaan nopeasti konfiguroida laitteen ohjaukseen ja dokumentoida. Jos ohjausjärjestelmä on myöhemmin vaihdettava, tallennetut ohjelmat voidaan ladata uusiin ohjausjärjestelmiin.

Käytännöllinen

Käyttöönotto


Asennuksen ja käyttöönoton yhteydessä suoritetaan myös käytönopastus.

Kun laite on tarvittaessa konfiguroinnilla muokattu yksilöllisiin tarpeisiisi ja paikallisiin olosuhteisiin sopivaksi, ammattilaisen antama käytönopastus auttaa sinua lisäksi käyttämään Miele-konettasi tehokkaasti.