Kosmetiikka, hyvinvointi ja kuntoilu

Ratkaisut Kosmetiikka, hyvinvointi ja kuntoilu

Täydellinen pyykinhoito tuo mielihyvää

Hemmottele vieraitasi huippupehmeillä pyyhkeillä

Juhlapuku tai saunapyyhe: kylpyhuonetekstiilien on aina oltava pehmeitä ja hyväntuoksuisia. Tekstiileillä on aina suuri taloudellinen, tunneperäinen ja edustuksellinen merkitys. Miele Professional pitää sen vuoksi hellävaraista pyykinhoitoa ensisijaisen tärkeänä. Useiden innovaatioidemme tarkoitus on pitää tekstiilit uuden näköisinä mahdollisimman pitkään. Paras esimerkki tästä on Mielen kennorumpu. Tämän patentoidun innovaation ansiosta pesukoneemme ja kuivausrumpumme ovat erityisen hellävaraisia tekstiileillesi.

Lisätietoja kohteesta "Täydellinen pyykinhoito tuo mielihyvää"

Referenssit

Legenda Brandenburgin portilla

Hotel Adlon tarjoaa ensiluokkaista palvelua ensiluokkaisessa ympäristössä. Huoneiden ja yleisten tilojen täydellinen suunnittelu ja sisustus kuuluvat yhtä lailla asiaan kuin ammattimainen 24-tunnin huonepalvelu ja henkilökohtainen hovimestari pyydettäessä. Hotellin kulinaarinen maailma tarjoaa suurenmoista taidetta, aina erinomaisista aamiaisista itse tehtyihin leivonnaisiin ja Lorenz Adlon -ravintolan gourmet-luomuksiin saakka.

Lisätietoja kohteesta "Legenda Brandenburgin portilla"

Nautintoa etelän auringon alla

Puhdasta hyvinvointia salaperäisessä ympäristössä Vielä jokin aika sitten monet St. Tropez'n asukkaat olivat vakuuttuneita siitä, että siellä kummitteli. Kun edellinen omistaja kuoli ja talon vieraita kuljettanut pieni juna teki viimeisen matkansa läheisen mäntymetsikön läpi, ylellinen elämä kylän viereisellä kukkulalla sijaitsevassa pienessä Château de la Messardièressa päättyi asteittain.

Lisätietoja kohteesta "Nautintoa etelän auringon alla"

Hengensalpaava tausta

Oma henkilökohtainen lomamaailmasi: Ebner's Waldhofissa sinua odottaa henkilökohtaisesta huolenpidosta syntyvä ylellisyyden tunne sekä kattava palveluvalikoima. Hotellin oma golfkenttä golf-kouluineen, uimaranta, auringonottonurmi ja -terassi sekä houkutteleva kylpylä hyvinvointi-, kauneus- ja terveyshoitoineen tarjoavat lähes rajoittamattoman valikoiman vapaa-ajan aktiviteetteja.

Lisätietoja kohteesta "Hengensalpaava tausta"