Kunnossapito ja palvelut

Huolto

Parasta käyttöturvallisuutta

Miele-asiakaspalvelu tarjoaa säännöllisiä kunnossapitotarkastuksia koneillesi, jotta paras mahdollinen käyttöturvallisuus voidaan taata. Tämä tarkoittaa, että mahdolliset viat voidaan tunnistaa ja korjata etukäteen. Lisäksi näin voidaan optimoida koneen toiminnalliset parametrit.

Erinomainen kestävyys

"Immer besser" -periaatteemme mukaisesti takaamme korkeimman laadun ja korkeimmat tuotestandardit brändillämme "Made in Germany". Miele Professional takaa tuotteiden luotettavuuden paremmin kuin mikään muu valmistaja. Koulutettujen teknikkojemme suorittamat, säännölliset testit antavat sinulle mielenrauhan, koska tiedät, että sijoituksesi arvo säilyy.

Yksilöllinen toimitus

Jopa toimituksen yhteydessä Miele tukee sinua kattavilla palvelutarjouksillaan. Nämä suoritetaan huolellisesti alusta alkaen niin, että paikalliset olosuhteet ja kaikki mahdolliset lakisääteiset määräykset huomioidaan. Täydelliset tulokset voidaan taata ainoastaan laitteiden optimaalisella konfiguroinnilla yksilöllisiin tarpeisiisi ja paikallisiin olosuhteisiin.

Palvelut

Turvallisuustarkastukset

Sähköturvallisuustarkastus on tärkeä osa jokaista korjausta, huoltoa tai tarkastusta, jotta koneen turvallisuus voidaan taata. Miele-huoltoteknikolla on oikein kalibroitu mittaustyökalu, jotta asianmukaiset mittaukset voidaan suorittaa.

Jos haluat lisäksi saada pesulatekniikkasi hygieniatason dokumentoitua, voimme ProHygiene-ohjelmallamme tarjota sinulle uuden dokumentointivaihtoehdon.