Laboratoriolaitteet

Ratkaisut Laboratoriolaitteet

Järjestelmäratkaisut täydellisiin tuloksiin

Analyyttisen puhdasta laboratoriolasia

Pesu- ja desinfiointikoneidensa, erityisten puhdistusmenetelmiensä ja optimaalisesti sovitettujen lisävarusteidensa avulla Miele Professional tarjoaa kokonaisvaltaisia järjestelmäratkaisuja erilaisten laboratoriolasien analyyttisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi. Järjestelmäratkaisut mahdollistavat toisinnettavissa olevat tulokset haastavimmissakin käyttösovelluksissa, kuten orgaanisessa, epäorgaanisessa ja fysikaalisessa kemiassa, biologiassa, mikrobiologiassa, sairaalalaboratorioissa sekä lääke-, elintarvike- ja kosmetiikkateollisuudessa.

Vahva kumppani

Tyypillistä Mieleä, myös huollon osalta

Miele Professional tarkoittaa poikkeuksellista laatua, myös palvelun osalta. Kattava huoltopalvelumme vastaa 24 tunnin kuluessa. Miele tarjoaa myös joukon erilaisia prosessitarkastuksia, joita suoritetaan sopivin aikavälein koneen koko käyttöiän ajan. Varta vasten koulutetut teknikkomme suorittavat prosessitestejä lakisääteisten vaatimuksien ja standardien sekä maakohtaisten suositusten mukaisesti. Mukana kuljetettavien varaosien ansiosta viat saadaan noin 90 % tapauksista korjattua jo ensimmäisellä huoltokäynnillä. Ei ole sattumaa, että Mielen asiakaspalvelu on saanut huippuarvosanoja erinomaisesta palvelustaan jo vuosien ajan.

Lisätietoja kohteesta "Vahva kumppani"

Parhain suosituksin

Duran Group

Miele Professional suosittelee Duran-laboratoriolasitavaraa, ja Duran Group suosittelee Miele Professional -pesu- ja desinfiointikoneita: Kemialliset ominaisuudet ovat avainasemassa laboratoriolasin korkean laadun säilymisen kannalta, sillä kestävät materiaalit yhdessä hellävaraisten puhdistusprosessien kanssa vähentävät lasin kulumisvaaraa merkittävästi. Erinomaisten kemiallisten ominaisuuksiensa ansiosta DURAN®-laboratoriolasit soveltuvat toistuviin pesuihin ja takavat niille pitkän käyttöiän.