Ratkaisut Lisävarusteet

Täydelliset ratkaisut astainpesutiloihisi

Lisävarusteet täydelliseen astianpesuun

Oikeat lisävarusteet tekevät päivittäisestä työstä helpompaa. Esimerkiksi jalustoilla
saadaan aikaan ihanteellisen ergonominen koneen täyttö ja tyhjennys. Annostelujärjestelmillä taataan täydellinen annostelu. Pestävät pidetään tukevasti koreissa ja telineissä, jotta saavutetaan parhaat puhdistustulokset.
Nämä ja muut aidot Miele-lisävarusteet on kehitetty käytettäviksi Miele-laitteiden kanssa täydellisten tulosten takaamiseksi.

Ammattimaista tekniikkaa ammattilaisille

Korkeimman tason tekniikkaa

Kotikäyttöä paljon ankarampiin vaatimuksiin vastaavan innovatiivisen ja kestävän kaupallisen teknologian sekä sovelluskohtaisten ohjelmien ansiosta Miele Professional -koneet sopivat täydellisesti kaupalliseen käyttöön. Useat liitäntävaihtoehdot ja tehokkaat lämmityselementit mahdollistavat lyhyet ohjelma-ajat ja parhaat mahdolliset puhdistustulokset mahdollisimman taloudellisesti. Annostelupumppu takaa pesu- ja huuhteluaineiden tehokkaan käytön, ja veden esikäsittelyjärjestelmät optimoivat pesutuloksen.

Yleiskäyttöinen

Joustava asennus

Sopii työtason alle asennettavaksi kaapistoihin: puhdasvesijärjestelmällä varustetut ammattilaisastianpesukoneet ovat helposti integroitavissa keittiökalusteisiin. Kattavien lisävarusteiden ansiosta asennus kalusteisiin onnistuu kaikissa tilanteissa. Laite on helposti muunnettavissa myös vapaasti sijoitettavaksi.

Erittäin hygieeninen

Puhdasvesijärjestelmä

Puhdasvesijärjestelmällä varustetut astianpesukoneet vaihtavat veden jokaisen pesuvaiheen jälkeen. Lopuksi astiat huuhdellaan perusteellisesti niille sopivassa lämpötilassa. Tämä prosessi takaa täydellisen pesutuloksen ja erittäin korkean hygieniatason, joka selkeästi ylittää kaupallisten astianpesukoneiden vaatimukset. Puhdasvesijärjestelmällä varustetut Miele Professional -astianpesukoneet houkuttelevat myös taloudellisuudellaan ja lyhyillä ohjelma-ajoillaan. 40 päivittäiseen pesuun asti puhdasvesijärjestelmät ovat taloudellisempia kuin tankkijärjestelmät.

Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Immer besser -mottomme on saanut meidät etsimään ainutlaatuisia ratkaisuja jo yli 111 vuoden ajan. Globaalin Miele-tuotemerkin korkeasta innovaatiotasosta on tullut lähes synonyymi käytännöllisille tuotteille, jotka ovat erittäin taloudellisia ja jotka tarjoavat täydellisiä tuloksia. Miele Professional -suunnittelijat käyttävät paljon aikaa ja energiaa kehittääkseen innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät sinun päivittäisestä työstäsi helpompaa. Tästä esimerkkinä ovat puhdasvesijärjestelmäiset astianpesukoneet, jotka täydellisten puhdistustulosten lisäksi tarjoavat myös erittäin korkean hygieniatason ja samanaikaisen pesun kahdella tasolla.