Pesulakoneet

Ratkaisut Pesulakoneet

Kaupallista tekniikkaa ammattivaatimuksiin

Korkeimman tason tekniikkaa

Professional-pesulalaitteet täyttävät kestävän rakenteensa ja innovatiivisten, sovelluskohtaisten ohjelmiensa ansiosta kotitalouskäyttöön valmistettuja laitteita paremmin ammattimaisen käytön vaatimukset. Korkealuokkaiset materiaalit, vahvistetut iskunvaimentimet sekä rummun vankka laakerointi takaavat erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden sekä tasaisen käynnin. Erittäin lyhyet ohjelmat varmistavat pyykin nopean kierron. Tämän vuoksi Miele Professional -pesukoneet ja -kuivausrummut ovat ensisijainen valinta, kun suuria pyykkimääriä on pestävä toistuvasti ja täydellisiä puhdistustuloksia vaaditaan kaikista itsepintaisimpienkin tahrojen kohdalla.

Käytännölliset ratkaisut

Oikea valinta kaikkiin vaatimuksiin

Erilaiset pyykin hoitotarpeet vaativat erilaisia ratkaisuja, jotta lopputulos olisi aina täydellinen. Nykyaikaiset käyttöliittymät, yksilölliset ohjelmat ja innovatiivinen laiteteknologia säästävät aikaa ja estävät virheitä. Miele Professional tarjoaa käyttäjäkohtaisia ratkaisuja hotelleihin ja ravintoloihin, hoitokoteihin ja klinikoihin, siivouspalveluihin ja pesuloihin, asuntoloihin ja opiskelija-asuntoihin sekä moniin muihin tiloihin. Kaikki pesukoneet, kuivausrummut ja mankelit voidaan suorituskyvyn ja kapasiteetin suhteen koordinoida täydellisesti yhteen – näin saavutetaan johdonmukaisesti erinomaiset tulokset.

Exclusiv bei Miele

Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Miele Professional pyrkii tekemään päivittäisestä pyykinhoidosta mahdollisimman helppoa. Tätä varten olemme kehittäneet innovatiivisia käytännön ratkaisuja, kuten Mielen patentoitu kennorumpu ja PerfectDry-kuivausjärjestelmä. Innovaatiovoimamme näkyy myös motossamme, joka on kuvannut Miele-merkin laatulupausta jo yli sadan vuoden ajan: "Immer besser (aina parempi)."

Exclusiv bei Miele

Optimaalista hoitoa

Hellävaraista pyykinhoitoa parhaimmillaan

Tekstiileillä on taloudellisen arvonsa lisäksi usein myös paljon tunne- ja käyttöarvoa, olipa kyse sitten teknisistä tai aroista tekstiileistä. Siksi hellävarainen pyykinhuolto on Miele Professionalille ensisijaisen tärkeää. Monien innovaatioidemme tarkoitus onkin pitää tekstiilit uuden näköisinä mahdollisimman pitkään. Paras esimerkki tästä on Mielen kennorumpu. Tämän patentoidun innovaation ansiosta pyykinpesukoneemme ja kuivausrumpumme käsittelevät pyykkiäsi erityisen hellävaraisesti.

Täydellistä kestävyyttä

Tehokkuutta ja taloudellisuutta

Miele Professional tarjoaa yksilöllisesti mukautettuja kokonaisratkaisuja, jotka eroavat muista loistavan suorituskykynsä ja erinomaisen tehokkuutensa ansiosta. Innovatiivisten ohjelmien avulla voit säästää vettä ja sähköä sekä myös pesuainetta. Edistyksellinen teknologia tekee tuotteistamme mahdollisimman tehokkaita. Esimerkiksi lämpöpumppukuivausrumpumme käyttävät jopa 60 % vähemmän energiaa, ja pesukoneet voidaan kytkeä lämminvesiliitäntään.