Pienet autoklaavit

Tuotteiden edut yhdellä silmäyksellä - Pienet autoklaavit

Ratkaisut Pienet autoklaavit

Täydellistä kestävyyttä

Poikkeuksellinen tehokas ja taloudellinen

Erittäin suorituskykyinen, mutta samalla tehokas ja taloudellinen laite. Nämä pikaisesti ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional -järjestelmiin. Höyryautoklaavimme ja prosessimme eroavat edukseen äärimmäisen pienellä veden- ja sähkönkulutuksellaan sekä erikoisohjelmillaan, joilla saavutetaan ylivertaisia sterilointituloksia samalla, kun koneet ovat hellävaraisia käsiteltäville materiaaleille.
Edistykselliset teknologiat tukevat tuotteidemme tehokkuusväittämiä. Laadukkaiden materiaalien ja työn laadun ansiosta pienet höyryautoklaavit kestävät käytössä pitkään – mikä myös parantaa niiden taloudellisuutta.

Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Miele Professional on jo yli 60 vuoden ajan kehittänyt laadukkaita järjestelmiä lääkinnällisten instrumenttien ja laboratoriolasitavaran pesuun, desinfiointiin ja sterilointiin sekä teollisten osien puhdistukseen. Tänä aikana olemme nousseet maailman markkinajohtajien joukkoon suurelta osin korkeiden laatuvaatimustemme ansiosta. Erinomainen maineemme perustuu myös poikkeukselliseen innovaatiovoimaamme. Miele Professional -suunnittelijat käyttävät paljon aikaa ja energiaa parannuksiin ja uusien tuotteiden kehitystyöhön, joka vie eteenpäin hammaslääketieteen, lääketieteen, laboratorioiden ja teollisuudenalojen instrumenttien ja tarvikkeiden koneellista puhdistusta – mistä hyötyvät kaikki käyttäjät.