Tuotteiden edut yhdellä silmäyksellä - Pienet höyryautoklaavit

Mallista riippuvat ominaisuudet – kuva(t) esimerkkinä tietoja varten

Ratkaisut Pienet höyryautoklaavit

Oivallinen yhdistelmä

System4Med – kattavasti samasta paikasta

Miele Professionalin System4Med on kattava järjestelmä instrumenttien turvalliseen ja tehokkaaseen puhdistukseen lääkäriasemilla ja kirurgisissa yksiköissä. System4Med, joka perustuu monivuotiseen kokemukseen ja tiiviiseen yhteistyöhön alan asiantuntijoiden kanssa, jakaa koneellisen puhdistusprosessin neljään loogiseen vaiheeseen: koneellinen puhdistus /desinfiointi, sterilointi, dokumentointi ja varmennus. Miele Professional tarjoaa tehokkaat laitteet ja ohjelmistot, suuren valikoiman lisävarusteita sekä myös kattavat palvelut jokaiseen neljään vaiheeseen. Koska kaikki komponentit ovat samalta toimittajalta, ne sopivat täydellisesti yhteen. Tuloksena on erityisen saumaton, hellävarainen ja taloudellinen koneellinen puhdistusprosessi. Myös hallinnollisiin tehtäviin käytetty aika optimoituu, sillä Miele on asiakkaan rinnalla osaavana yhteyspisteenä – aina koneteknologiasta suunnitteluun ja rahoitukseen saakka.

Täydellistä kestävyyttä

Poikkeuksellinen tehokas ja taloudellinen

Erittäin suorituskykyinen, mutta samalla tehokas ja taloudellinen laite. Nämä pikaisesti ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional -järjestelmiin. Höyryautoklaavimme ja prosessimme eroavat edukseen äärimmäisen pienellä veden- ja sähkönkulutuksellaan sekä erikoisohjelmillaan, joilla saavutetaan ylivertaisia sterilointituloksia samalla, kun koneet ovat hellävaraisia käsiteltäville materiaaleille.
Edistykselliset teknologiat tukevat tuotteidemme tehokkuusväittämiä. Laadukkaiden materiaalien ja työn laadun ansiosta pienet höyryautoklaavit kestävät käytössä pitkään – mikä myös parantaa niiden taloudellisuutta.

Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Miele Professional on jo yli 50 vuoden ajan kehittänyt lääketieteen instrumentteja, laboratoriolaseja ja teollisia osia varten laadukkaita puhdistus-, desinfiointi- ja sterilointijärjestelmiä. Tänä aikana olemme nousseet maailman markkinajohtajien joukkoon suurelta osin korkeiden laatuvaatimustemme ansiosta. Erinomainen maineemme perustuu myös poikkeukselliseen innovaatiovoimaamme. Miele Professional -suunnittelijat käyttävät paljon aikaa ja energiaa parannuksiin ja uuteen kehitystyöhön, joka vie eteenpäin hammaslääketieteen, lääketieteen, laboratorioiden ja teollisuuden alojen instrumenttien ja tarvikkeiden koneellista puhdistusta – käyttäjiä hyödyttäen.