Pienet autoklaavit

Tuotteiden edut yhdellä silmäyksellä - Pienet autoklaavit

Ratkaisut Pienet autoklaavit

Oivallinen yhdistelmä

System4Med – kattavasti samasta paikasta

Miele Professionalin System4Med on innovatiivinen kokonaisjärjestelmä instrumenttien turvalliseen ja tehokkaaseen puhdistukseen lääkärin vastaanotoilla. System4Med perustuu monivuotiseen kokemukseen ja tiiviiseen yhteistyöhön alan asiantuntijoiden kanssa. Se tarjoaa järjestelmäratkaisun, jossa koko prosessi on jaettu neljään vaiheeseen: puhdistus/desinfiointi/sterilointi, räätälöidyt varusteet ja prosessikemikaalit, dokumentointi ja laadukas huolto. Miele Professional tarjoaa tehokkaita koneita, dokumentointiratkaisuja ja lisävarusteita sekä kattavan palvelun. Koska kaikki järjestelmän komponentit tulevat samalta toimittajalta, ne sopivat täydellisesti yhteen. Tuloksena on erityisen saumaton, hellävarainen ja taloudellinen instrumenttien puhdistusprosessi. Myös hallinnollisiin tehtäviin käytettävä aika optimoituu, sillä Miele on asiakkaan rinnalla osaavana kumppanina – koneteknologiasta aina rahoitukseen saakka.

Täydellistä kestävyyttä

Poikkeuksellinen tehokas ja taloudellinen

Erittäin suorituskykyinen, mutta samalla tehokas ja taloudellinen laite. Nämä pikaisesti ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional -järjestelmiin. Höyryautoklaavimme ja prosessimme eroavat edukseen äärimmäisen pienellä veden- ja sähkönkulutuksellaan sekä erikoisohjelmillaan, joilla saavutetaan ylivertaisia sterilointituloksia samalla, kun koneet ovat hellävaraisia käsiteltäville materiaaleille.
Edistykselliset teknologiat tukevat tuotteidemme tehokkuusväittämiä. Laadukkaiden materiaalien ja työn laadun ansiosta pienet höyryautoklaavit kestävät käytössä pitkään – mikä myös parantaa niiden taloudellisuutta.

Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Miele Professional on jo yli 60 vuoden ajan kehittänyt laadukkaita järjestelmiä lääkinnällisten instrumenttien ja laboratoriolasitavaran pesuun, desinfiointiin ja sterilointiin sekä teollisten osien puhdistukseen. Tänä aikana olemme nousseet maailman markkinajohtajien joukkoon suurelta osin korkeiden laatuvaatimustemme ansiosta. Erinomainen maineemme perustuu myös poikkeukselliseen innovaatiovoimaamme. Miele Professional -suunnittelijat käyttävät paljon aikaa ja energiaa parannuksiin ja uusien tuotteiden kehitystyöhön, joka vie eteenpäin hammaslääketieteen, lääketieteen, laboratorioiden ja teollisuudenalojen instrumenttien ja tarvikkeiden koneellista puhdistusta – mistä hyötyvät kaikki käyttäjät.