ProfiLine

Nopea, monipuolinen ja taloudellinen

ProfiLine -astianpesukoneilla puhtaat astiat vain 17 minuutissa erittäin taloudellisesti! Näiden koneiden energiankulutusta on vähennetty 11%, ja vedenkulutusta peräti 19%!
Lisäksi ProfiLine -astianpesukoneet ovat helppokäyttöisiä, niissä on laaja valikoima erilaisia ohjelmia ja saatavana monipuolisesti lisävarusteita erilaisten pesuvaatimusten täyttämiseksi.

Tutustu ProfiLine-mallistoon

Edut

Erittäin lyhyet ohjelma-ajat

Ovatko erittäin lyhyet ohjelma-ajat ja loistavat pesutulokset sinulle tärkein asia? Siinä tapauksessa uudet ProfiLine-astianpesukoneet ovat täydellinen valinta: kuumavesi- ja kolmivaiheliitännät, älykäs pesutekniikka ja tehokas kiertovesipumppu takaavat parhaimmillaan vain 17 minuutin pesuajan ja optimaalisen puhdistustuloksen. Hyödynnä monet innovatiiviset ominaisuudet, joiden avulla saat astiasi loistavan puhtaiksi nopeasti joka päivä.

Mukavasti verkossa

Haluatko säästää aikaa, jotta voit keskittyä tärkeämpiin asioihin?
Järjestyy helposti! Olitpa kotona tai liikkeellä, uuden ProfiLine-astianpesukoneesi verkottaminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia, jotka antavat arkipäivään dynaamista mukavuutta, elämänlaatua ja turvallisuutta.
Kommunikoit laitteen kanssa milloin tahansa ja missä tahansa käyttämällä ilmaisia älypuhelinsovelluksia Miele Apps*, Miele@mobile ja Mielepro@mobile. Voit esimerkiksi ohjata ohjelman valintaa, katsoa jäljellä olevan toiminta-ajan tai tarkastaa täyttötasot.
Tämä ominaisuus on saatavissa vuoden 2018 aikana.

*Vähimmäisvaatimus: Android 4.2+ / iOS 9+

Nestemäisen pesuaineen automaattinen annostus

Helposti, turvallisesti ja aina oikea määrä pesuainetta lisävarusteena saatavan nestemäisen pesuaineen automaattisen annostelumoduulin avulla.

Alhaiset kulutusarvot

Säästä kustannuksia ympäristöystävällisesti: ProfiLine-astianpesukoneilla on vakuuttavan pienet kulutusarvot, ja ne ovat tunnetusti hyvin tehokkaita. Jo tuotekehityksessä ohjenuorana on, että optimaaliset pesutulokset tulee saada aikaan kierrätettävillä materiaaleilla ja käyttämällä vain ehdottoman välttämätön määrä vettä, energiaa ja puhdistusaineita.

Mallit

PG 8130

ProfiLine-astianpesukoneiden perusmalli. Sopii esimerkiksi yritysten edustus- ja taukotiloihin, pitopalveluihin ja koulujen kotitalousluokkiin. Kahdeksan ohjelmaa erilaisten astioiden pesuun. Lyhyt-ohjelma kestää vain 17 minuttia. WiFiConn@ct -liitäntämahdollisuus. Lisävarusteena saatavana automaattinen pesuaineannostelija, joka helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä. Vapaasti seisova malli.

Katso tarkemmat tuotetiedot

PG 8130 i

Kuten PG 8130, mutta integroitava, pöytätason alle sijoitettava malli. Etuovi varustettava joko kalusteovella tai lisävarusteena saatavalla teräsovella. 

Katso tarkemmat tuotetiedot

PG 8132 SCi XXL

Integroitava XXL-malli. Suuri pesutila ja 17 minuutin ohjelma takaavat huomattavan pesukapasiteetin. Tilaa suurillekin astioille tai jopa 14 hengen astiastolle. Patentoitu 3D+ ruokailuvälinelaatikko takaa aterimien täydellisen puhdistuksen ja kuivauksen. Etuovi varustettava joko kalusteovella tai lisävarusteena saatavalla teräsovella.

Katso tarkemmat tuotetiedot

PG 8133 SCVi XXL

Täysintegroitava XXL-malli. Etuovi varustettava joko kalusteovella tai lisävarusteena saatavalla teräsovella. Sulautuu täydellisesti keittiökalusteisiin. Suuri pesutila ja 17 minuutin ohjelma takaavat huomattavan pesukapasiteetin. Tilaa suurillekin astioille tai jopa 14 hengen astiastolle. Patentoitu 3D+ ruokailuvälinelaatikko takaa aterimien täydellisen puhdistuksen ja kuivauksen. WiFiConn@ct ja BrilliantLight -sisävalaistus ovat luonnollisesti vakio-ominaisuuksia.

Katso tarkemmat tuotetiedot

Esite

ProfiLine-esite

Esite

Lataa tästä ProfiLine-astianpesukoneiden esite käyttöösi.

Lataa esite