Uusi ProfiLine astianpesukoneiden sukupolvi.

Glasses Plates and Cutlery – Spotlessly Clean in only 17 Minutes

Lasit, lautaset ja aterimet – Tahratonta puhtautta vain 17 minuutissa

Uusi ProfiLine sukupolvi

Todella nopeasti todella puhtaita astioita:
Uusi ProfiLine mallisto nopealla, vain 17 minuutin pesuajalla.

Edut

Suorituskyky ammattilaisille. Käytön mukavuus kotoisen tuttu.

Maailmamme muuttuu yhä nopeammin, jolloin yhdestä resurssistamme tulee entistä arvokkaampi: se on aika. Kalenterit ovat täynnä, päivät tiukkaan ohjelmoituja, vaadimme itseltämme valtavasti. Odottamiseen ei kerta kaikkiaan ole aikaa.

Uudet ProfiLine-astianpesukoneet on kehitetty ammattikäytön vaatimuksiin. Niissä yhdistyvät uusimmista Miele Professional -koneista tutut teknologiat sekä lippulaivakodinkoneidemme helppokäyttöisyys ja muotoilu: intuitiivinen käyttöliittymä, älykkäät ominaisuudet ja 8 lyhyttä ohjelmaa varmistavat, että saat likaantuneet astiat hetkessä uudelleen käyttöön, tahrattoman puhtaina.

Täydellinen pesutulos lyhyessä ajassa.

17 minuutin ohjelma

Erittäin lyhyiden, vain 17 minuuttia kestävien ohjelmiensa ansiosta ProfiLine-mallit ovat kolme kertaa nopeampia kuin tavalliset kotitalousastianpesukoneet. Niillä peset astiat puhtaiksi hetkessä, ja keittiökin pysyy siistinä, kun likaiset astiat eivät loju pöydillä.

Katso video

Tehokas viruksia vastaan - tieteellisesti todistettu*

* Institute for Integrative Hygiene and Virology -laitoksen myöntämän sertifikaatin mukaan vaipalliset ja ei-vaipalliset virukset (esim. korona- ja influenssavirus) poistuvat testatuissa Hygienia- ja Tehopesu-ohjelmissa ja vaipalliset virukset, kuten noro- ja adenovirus poistuvat testatuissa Lyhyt- ja Yleispesu-ohjelmissa. Molemmissa testeissä käytettiin Miele ProCare Shine 11OB- (annostelusuositus 30 g), 12GC- ja 10GC-astianpesuaineita.

Katso video

Laatu

Laatua, johon voit luottaa: Miele Professional astianpesukoneet on testattu pitkää käyttöikää varten.

12 500 ohjelmakertaa

ProfiLine astianpesukoneet on laboratorio-olosuhteissa testattu kestämään 12 500 normaalia ohjelmakertaa ja suunniteltu jopa 5 pesukertaan päivässä.

Lujat materiaalit

Kaikki kovalle käytölle altistuvat osat on valmistettu lujista ja kestävistä materiaaleista, jotka ovat käyneet läpi vaativat testit ja jotka on suunniteltu jatkuvaan käyttöön ammattiympäristössä.

Sileät pinnat

Ohjaustaulu painikkeineen on sileä eikä siinä ole mitään rakoja tai ulkonemia, joihin kertyisi likaa. Kaikki pinnat on helppo pyyhkäistä puhtaiksi, mikä omalta osaltaan auttaa pitämään yllä tiukkoja hygieniavaatimuksia.

Joustava korivarustus

Säädettävät osat ja liukumattomat materiaalit helpottavat astioiden asettettelua ja pitävät astiat ja aterimet tukevasti paikoillaan, jolloin ne puhdistuvat varmasti joka puolelta.
Kaikki kovalle käytölle altistuvat osat on valmistettu lujista ja kestävistä materiaaleista, jotka ovat käyneet läpi vaativat testit ja jotka on suunniteltu jatkuvaan käyttöön ammattiympäristössä.

Katso video

3D MultiFlex -taso

Aterintasolle mallissa PFD 104 SCVi mahtuu nyt myös pieniä astioita, kuten espressokuppeja, koska sen keskiosan ja sivuosien korkeutta voi säätää. Lisävarusteena muihin PFD-malleihin.

FlexCare -lasinpidike

Kääntyvät silikonipehmusteiset lasinpidikkeet tarjoavat parhaan tuen jalallisille laseille.

Erotettavat piikkirivit kulhoille

Yläkorissa piikkirivin joka toinen piikki on kääntyvä, jotta saat tarvittaessa lisätilaa syville lautasille ja kulhoille.

Käytön helppous

ProfiLine-astianpesukoneisiin ohjaustoiminnot on sovellettu Mielen Generation 7000 -laitteista. Tämän vuoksi ProfiLine-koneiden käyttö on yhtä helppoa kuin kotitalouskoneiden käyttö.

Katso video
Miele ProfiLine dishwasher

Intuitiivinen käyttö

Kaikki ohjelmat valittavissa kätevästi hipaisupainikkeilla. Selkeät symbolit ja selkokielinen tekstinäyttö nopeuttavat ohjelmanvalintaa ja ehkäisevät käyttövirheitä.

Plug

Helppo asennus

Plug & Play: ProfiLine-koneet on varusteltu helppoa asennusta varten. Sähköjohto (pistoke mallista riippuen), vesiliitäntäletkut ovat valmiina. Kytke ja käytä.

Knock2open Geschirrspüler mit Klopfen öffnen

Knock2open

Näppärää: ProfiLine-astianpesukone PFD 104 SCVi sulautuu saumattomasti kahvattomiin keittiöihin, sillä sen luukku aukeaa kätevästi kahdella koputuksella etupaneeliin.

Mallit

ProfiLine Dishwasher PFD 101

PFD 101

Vapaasti seisova malli kansilevyllä ja valkoinen luukku.

Katso tarkemmat tuotetiedot
ProfiLine Dishwasher PFD 101U

PFD 101U

Pöytätason alle asennettava, valkoinen luukku.

Katso tarkemmat tuotetiedot
ProfiLine Dishwasher PFD 101i

PFD 101i

Integroitava malli.

Katso tarkemmat tuotetiedot
ProfiLine Dishwasher PFD 104 SCVi XXL

PFD 104 SCVi XXL

Täysintegroitava malli, XXL pesutila, 3D-aterintaso ja BrilliantLight.

Katso tarkemmat tuotetiedot

Media

ProfiLine Video

Katso video

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoja tuotteistamme?

Klikkaa alla olevaa yhteystietolomakkeen linkkiä ja lähetä tiedustelusi meille. Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme puh. (09) 875 97 500

Yhteydenottolomakkeeseen