PWD86

PWD86 -sarja

Instrumenttien uudelleenkäsittelyn vertailukohde

Huippulaatu ja erinomaiset patentoidut toiminnot takaavat perusteellisen puhdistuksen instrumenttien uudelleenkäsittelyssä.

Made by Miele.

Ota yhteyttä

Edut

PowerPulseCleaning

Lumenien puhdistaminen korkealla paineella ei johda parempaan puhdistustehoon instrumenttien sisäseinämissä. Tämän vuoksi Mielen omissa laboratorioissa tehdyt kattavat testit johtivat Mielen ainutlaatuisen PowerPulseCleaning-tekniikan kehittämiseen, jotta saavutettaisiin perusteellisemmat puhdistustulokset. Tälle innovatiiviselle tekniikalle on ominaista jatkuva vesivirta, joka keskeytetään säännöllisillä paineilmapurkauksilla. Nämä sykkivät paineiskut parantavat merkittävästi puhdistustehoa sekä onttojen instrumenttien sisäseinämissä että liitoksissa.

Tehokkuus ja kestävä kehitys

Muuttuvanopeuksisen kiertovesipumppujärjestelmän, modulaaristen pesuvaunujen sekä veden kierrätystoiminnon yhdistelmä takaa erinomaisen puhdistustehon ja vähentää huomattavasti veden- ja sähkönkulutusta.
 

Effizientes Trocknungssystem

Tehokas kuivausjärjestelmä

Kuivausjärjestelmä, jossa on kaksi puhallinta, lämmitysjärjestelmät ja HEPA 14 -suodattimet, suunniteltiin prosessisyklien lyhentämiseksi ja kuivauksen laadun parantamiseksi. Suodattimet on sijoitettu suoraan kammion sisäänkäynnin kohdalle, jotta ne poistavat luotettavasti puhaltimen ja lämmityselementtien virtaussuunnassa vapautuvat hiukkaset.

Adaptiver Wassereinlauf

Mukautuva vedenotto

Mukautuvan vedenoton ansiosta veden määrää voidaan säätää kuormatyypin, kuormituksen koon ja uudelleenkäsittelyjakson tietyn vaiheen (puhdistus, huuhtelu, desinfiointi) mukaan. Vaihekohtainen, lämpötilaa säätelevä vedenotto on tehokasta ja optimoitua lyhyitä ohjelma-aikoja silmällä pitäen.

Drehzahlvariable Pumpe

Vaihtuvanopeuksinen pumppu

Vaihtuvanopeuksinen kiertovesipumppu mahdollistaa veden paineen ja virtausnopeuden säätämisen kuormituksen ja ohjelmavaiheen mukaan (puhdistus, huuhtelu, desinfiointi). Toinen pumppu syöttää vettä yksinomaan koneen suihkuvarsiin.

Dampfkondensator mit Wärmerückgewinnung

Lämmön talteenotto höyrylauhdutin

Höyrylauhdutin imee kuivausvaiheen aikana lämpöä, jota käytetään huuhteluveden esilämmitykseen seuraavassa ohjelmassa. Sisään tulevaa vettä käytetään myös jäähdytykseen, mikä säästää lämmitysenergian lisäksi myös jäähdytetyn veden kulutusta 50 % sykliä kohden.

Energie- und Wasserrecycling

Energian ja veden kierrätys

Saatavilla on erilaisia säiliöitä erilaisiin tarpeisiin:

 • Esilämmityssäiliö, joka lyhentää syklin kestoaikaa esilämmittämällä vettä loppuhuuhtelua varten
 • Kierrätyssäiliö loppuhuuhteluveden uudelleenkäyttöä varten seuraavassa ohjelmassa
 • Yhdistelmäsäiliö yhdistää molemmat toiminnot 900 mm leveissä koneissa
Kurze Programmlaufzeit

Lyhyet jaksot

Lyhyemmät pesuajat takavat optimaaliset puhdistus- ja desinfiointitulokset erilaisille kuormille ja säästäen samalla energiaa, vettä ja kemikaaleja.

Joustavuus ja hallinta

Eri tieteenaloille suunnitellut moduulit voidaan yksinkertaisesti lisätä pesuavaunuun. Vaunun ja moduulin yhdistelmä tunnistetaan automaattisesti RFID-tekniikan avulla, jolloin sopiva ohjelma aktivoituu myös automaattisesti. Näin varmistetaan optimaalinen puhdistus ja desinfiointi sekä tehokas sykli ja mahdollisimman vähäinen resurssien käyttö.
Tämä patentoitu, joustava järjestelmä valmistetaan yksinomaan Mieleä varten.

Reinigungsleistung

Optimaalinen puhdistuskyky

Erilaisille kuormatyypeille optimaalisesti sovitetut pesuvaunut ja moduulit yhdessä PowerPulseCleaning-moduulin kanssa takaavat puhtaimmat tulokset.

Vähennetyllä veden, energian ja kemikaalien kulutuksella

Reduzierter Einsatz von Wasser, Energie & Chemie

Vähennetty veden, energian ja kemikaalien kulutus

Joustava vedenotto, kierrätysjärjestelmä ja optimoitu vedenkierto takaavat tehokkaan puhdistus- ja desinfiointiprosessin.

Platzsparendes Konzept

Tilaa säästävä toimintamalli

Vain muutaman perusvaunun ja -moduulin kokoelma helpottaa monenlaisten erilaisten instrumenttien uudelleenkäsittelyä ja vähentää samalla varastointitilan tarvetta välinehuolloissa.

Kattavat tiedot ja käyttäjäystävällisyys

Suuren värikosketusnäytön, intuitiivisen käytön, RFID-tunnistuksen ja automaattisen kuorman tunnistuksen yhdistelmä takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden.

Bediendisplay

Suuri käyttöliittymä

Suuret 7 tuuman värikosketusnäytöt syöttö- ja poistopuolella takaavat hyvän luettavuuden ja yksinkertaisen käytön. Käyttöliittymän tiedot esitetään intuitiivisesti; koneen tila on aina helposti nähtävissä. Samalla ohjaimet tarjoavat täyden joustavuuden ja huippuluokan suorituskyvyn.

RFID-Beladungserkennung und –Identifikation

RFID-kuorman havaitseminen ja tunnistaminen

Yksittäiset kuormakokoonpanot tunnistetaan automaattisesti RFID-tekniikan ansiosta, ja ne käsitellään turvallisesti ja kätevästi uudelleen suunniteltua prosessia käyttäen.
PIN-numeron avulla tapahtuvalle kirjautumiselle käyttäjäksi voidaan vaihtoehtoisesti käyttää samaa RFID-tekniikkaa yhdessä sirukorttien kanssa käyttäjien rekisteröinnin yksinkertaistamiseksi.

Spülkammerbeleuchtung

Kammion valaistus

Kolmivärisen kammiovalaistuksen ansiosta koneen tila on aina helposti havaittavissa jo kaukaa.

Älykäs suunnittelu ja luotettavuus

Innovatiivisen suunnittelun ja tarkan valmistuksen yhdistelmä on avain hygieenisiin puhdistustuloksiin ja nopeisiin ohjelmasykleihin.

Hygienisches Design

Hygieeninen muotoilu

Kammion kalteva katto yhdistettynä koverrettuihin kulmiin vähentää alueita, joihin jäännösvesi voi tarttua ja aiheuttaa valumista, mikä estää veden tarpeettoman siirtymisen seuraavaan jaksoon.

Roboter-Schweißtechnik

Robottihitsausteknologia

1.4404/316L-luokan ruostumattomasta teräksestä valmistetut kammiot valmistetaan huipputarkkojen laserhitsausrobottien avulla. Tämä prosessi takaa huipputarkkuuden ja laadukkaan kammion.

Intelligenter Wasserablauffilter

Älykäs vedenpoistosuodatin

Hienojakoisen vedenpoistosuodattimen silmäkoko on vain 0,2 mm, joten se pystyy poistamaan pienimmätkin hiukkaset pesuliuoksesta. Tämä takaa korkeatasoisen turvallisuuden erityisesti herkkien, kapealumisten instrumenttien tapauksessa.

Mallit

PLW 8626

 • Kammion tilavuus: 351 l
 • DIN 1/1 verkkokorien enimmäismäärä 18
 • Ulkomitat [LxKxS]: 900 mm x 2495 mm x 990 mm
 • Kombisäiliö (kierrätys ja esilämmitys)
 • Integroidut kanisterit: 4 x 5 l tai 2 x 5 l + 1 x 10 l

PLW 8628

 • Kammion tilavuus: 351 l
 • DIN 1/1 verkkokorien enimmäismäärä 18
 • Ulkomitat [LxKxS]: 1150 mm x 2495 mm x 990 mm
 • Esilämmityssäiliö ja/tai kierrätyssäiliö
 • Integroidut kanisterit: 4 x 10 l

Kuormaus- ja purkujärjestelmät

Sujuvien prosessien varmistamiseksi saatavilla on siirtovaunuja, automaattisia lastaus- ja purkujärjestelmiä sekä palautusluukkuja.

Pesuvaunut ja lisävarusteet

Lukuisat pesuvaunut ja erilaiset moduulit tarjoavat runsaasti tilaa monenlaisille instrumenteille kaikilta lääketieteen aloilta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoja tuotteistamme?

Klikkaa yhteystietolomakkeeseen ja lähetä tiedustelusi meille. Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme puh. (09) 875 97 500
tai kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen professional@miele.fi