Ravintolat

Ratkaisut Ravintolat

Täydelliset koneet päivittäiseen työelämään

Häikäisevät tulokset

Tahrattomien puhdistustulosten pitäisi olla ateriapalvelualan ehdoton edellytys. Mielen astianpesukoneet ja pesukoneet takaavat parhaat tulokset edulliseen hintaan. Nopeaa ja hygieenistä.
Mielen tankkijärjestelmälliset astianpesukoneet toimivat erityisen nopeasti ja taloudellisesti, ja ne ovat aina valmiina käyttöön Lyhyet jaksoajat ja helppokäyttöisyys nopeuttavat pöytäastioiden pesua ja tehostavat käytettävyyttä. Tämä kone on täydellinen ratkaisu hotelli- ja ateriapalveluteollisuuden edellyttämien nopeiden mutta perusteellisten puhdistustulosten varmistamiseksi.
Puhtaat pöytäliinat ja lautasliinat ovat huippulaatuisen gastronomian tärkeä merkki. Optimaalinen puhtaus ja täydellinen pyykin viimeistely ovat ratkaisevia edellytyksiä gourmet-ravintoloiden ensiluokkaista vieraanvaraisuutta ajatellen. Kaikkiin tarpeisiin sopiva konekapasiteetti takaa parhaan mahdollisen tehokkuuden ja taloudellisuuden.

Lisätietoja kohteesta "Täydelliset koneet päivittäiseen työelämään"

Referenssit

Ylellisyys asuu vehreissä puutarhoissa

Nykyään Rackmers Hofin mukavat sviitit kutsuvat vieraita rentoutumaan ja nauttimaan olostaan kaikkina vuodenaikoina. Vieraat voivat nauttia auringosta, kauniista hedelmätarhasta sekä saaressa sijaitsevan kylän rauhasta omalta terassiltaan, viiniä siemaillen. Rakkaudella entisöity ja laajennettu historiallinen rakennus tarjoaa ihanteelliset puitteet vertaansa vailla olevalle saarilomalle Föhrin saaren sydämessä.

Lisätietoja kohteesta "Ylellisyys asuu vehreissä puutarhoissa"

Hengensalpaava tausta

Oma henkilökohtainen lomamaailmasi: Ebner's Waldhofissa sinua odottaa henkilökohtaisesta huolenpidosta syntyvä ylellisyyden tunne sekä kattava palveluvalikoima. Hotellin oma golfkenttä golf-kouluineen, uimaranta, auringonottonurmi ja -terassi sekä houkutteleva kylpylä hyvinvointi-, kauneus- ja terveyshoitoineen tarjoavat lähes rajoittamattoman valikoiman vapaa-ajan aktiviteetteja.

Lisätietoja kohteesta "Hengensalpaava tausta"

Legenda Brandenburgin portilla

Hotel Adlon tarjoaa ensiluokkaista palvelua ensiluokkaisessa ympäristössä. Huoneiden ja yleisten tilojen täydellinen suunnittelu ja sisustus kuuluvat yhtä lailla asiaan kuin ammattimainen 24-tunnin huonepalvelu ja henkilökohtainen hovimestari pyydettäessä. Hotellin kulinaarinen maailma tarjoaa suurenmoista taidetta, aina erinomaisista aamiaisista itse tehtyihin leivonnaisiin ja Lorenz Adlon -ravintolan gourmet-luomuksiin saakka.

Lisätietoja kohteesta "Legenda Brandenburgin portilla"